ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.4.13

Ο Λοβέρδος κάνει κόμμα και κλέβει όνομα άλλου κόμματος!


Ο σοφός λαός λέει «η καλή ημέρα από την αρχή φαίνεται» ή και το αντίστροφο. Κι επειδή η σοφία του λαού είναι αλάνθαστη ο κ. Λοβέρδος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού ξεκινώντας την δημιουργία ενός κόμματος φρόντισε να κάνει την χειρότερη αρχή, δείχνοντας πως όχι μόνο δεν σέβεται το Σύνταγμα αλλά δεν σέβεται ούτε την κοινή λογική, αποπειρώμενος να κλέψει (κυριολεκτικά) μέσα στα επικοινωνιακά πολιτικά παίγνια, το όνομα ενός άλλου (εξωκοινοβουλευτικού) κόμματος!

Μάλιστα, ο πρόεδρος του εξωκοινοβουλευτικού κόμματος μας απέστειλε σχετικό ενημερωτικό σημείωμα, καθώς και το δελτίο τύπου που εξέδωσε και το οποίο αποτελεί κόλαφο για το υποτιθέμενο κόμμα Λοβέρδου, αφού με βάση τα καταγγελλόμενα αποδεικνύεται πως το κόμμα του κ. Λοβέρδου χρησιμοποιεί τακτικές που έχουν (υποτίθεται) καταδικασθεί από το σύνολο του πολιτικού κόσμου.

Η καταγγελία κατά Λοβέρδου


Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι πολιτικός φορέας που ιδρύθηκε σύμφωνα με τα όσα ο νόμος προβλέπει από το Μάιο του 2010. Από ιδρύσεώς της έγιναν πολλές προσπάθειες οικειοποίησης και λεηλασίας του ονόματος. Μερικές από αυτές, σύμφωνα με αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας, σωστά ή λάθος, χρεώθηκαν στην κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, το Μίκη Θεοδωράκη, το Πέτρο Τατούλη και άλλους.

Στις 15/4/2013 με μεγάλη μας έκπληξη παρακολουθήσαμε, τη ΡΥΚΣΙ του κυρίου Λοβέρδου, κατεξοχήν εκπροσώπου του παλαιοκομματισμού και της μνημονιακής πολιτικής, στο γήπεδο του SPORTING, να παρουσιάζει την ίδρυση νέου κόμματος με το τίτλο «Συμφωνία ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ». Και στην απεικόνιση αλλά και προβολή του λογοτύπου κατά την ίδρυση του κόμματος, αλλά και το πρωί της 16/4/2013 στην εκπομπή του ΣΚΑΙ (Λυριτζή – Οικονόμου), εμφανιζόταν με πολύ μικρά γράμματα δυσανάγνωστα, στο επάνω μέρος η λέξη «Συμφωνία» και με τεράστια το λογότυπο «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ».

Προσπαθήσαμε να παρέμβουμε στην εκπομπή αλλά το κανάλι δεν μας έδωσε την
δυνατότητα. Σήμερα το μεσημέρι, ο Πρόεδρος του κόμματος συνοδευόμενος από μέλη της διοικούσης επιτροπής, επισκέφθηκε το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου και διαπίστωσε ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαν κατατεθεί τα προβλεπόμενα για την δημιουργία νέου κόμματος από τον κύριο Λοβέρδο. Ανακοίνωσε λοιπόν ο κύριος Λοβέρδος την ίδρυση νέου κόμματος, που σύμφωνα με το νόμο και τα προβλεπόμενα μέχρι και σήμερα δεν υφίσταται.

Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ είναι Κίνημα Πολιτών, δεν ανήκει στο παρελθόν και σε όσους το εκπροσωπούν, αλλά είναι το όραμα και η ελπίδα, όχι μόνο του Ελληνικού Λαού, αλλά ολόκληρου του Ελληνισμού.

Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και να ενημερωθείτε για την ιδρυτική διακήρυξη, το καταστατικό, τις θέσεις, τις προτάσεις, το πρόγραμμά μας και ότι άλλο θα σας ενδιέφερε να μάθετε. (www.neaellada.org.gr)

Είμαστε πρόθυμοι να σας ενημερώσουμε και να απαντήσουμε σε ότι άλλο μας ζητήσετε.
Επειδή η αθλιότητα και η διαπλοκή στην Ελλάδα δεν έχουν πάτο, απευθυνόμαστε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, για την αποκατάσταση της αλήθειας και την αντικειμενική ενημέρωση των Ελλήνων Πολιτών. Άλλωστε αυτή είναι και η αποστολή σας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 217, Τ.Κ.11523, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ. 2106457566 FAX.2106457561
www.neaellada.org.gr
email: neaellada.gr@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: