ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.13

“Εάν ψηφιστεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, η Χρυσή Αυγή θα εκτοξευθεί στο 20%”


20130523-202531.jpg

Αυτές ήταν ακριβώς οι κουβέντες σοβαρότατου στελέχους της Αριστεράς, που βέβαια προκαλούν εύλογες απορίες για την σκοπιμότητα κάποιων “αριστερών” να περάσουν ντε και καλά αυτό το ναζιστικής έμπνευσης νομοσχέδιο. “Η Νέα Δημοκρατία είναι λογικό να μην θέλει να ψηφιστεί, αφού οι συνέπειες στα ποσοστά της θα είναι συντριπτικές. Η αριστερά όμως γιατί επιθυμεί να κάνει τέτοιο δώρο στον ορκισμένο εχθρό”;
Ο πασίγνωστος άνθρωπος αυτός μάλιστα, λόγω επαγγέλματος είναι σε θέση να γνωρίζει τις δημοσκοπικές τάσεις του εκλογικού σωματος αλλά και της κοινωνίας. Δυστυχώς αυτές οι σοβαρές φωνές πνίγονται από τους μουλάδες του μονοπωλίου της “δημοκρατικότητας” και
δεν τολμούν να μιλήσουν ούτε επώνυμα- πλην βεβαίως του ΚΚΕ που δεν μάσησε τα λόγια του. Η “ιδεοληψία” βέβαια θα μπορούσε να είναι ήταν δικαιολογία 10 χρόνια πριν που ο κόσμος ήταν έρμαιο των μονοπωλίων της ενημέρωσης. Σήμερα όλοι γνωρίζουν πως αυτά τα πολιτικά κακουργήματα όπως το “αντιρατσιστικό” δεν είναι προϊόν κάποιας “ιδεοληπτικής παραφροσύνης” αλλά απλώς “προϊόν”. Κατά παραγγελίαν.
Κάποιοι θα κερδίσουν από τις ακραίες κοινωνικές καταστάσεις που θα επιφέρει, κάποιοι άλλοι απλώς θα κερδίσουν.

 

 

 

 olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: