ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.5.13

Ανατριχίλα λόγω Γαλλίας

Ρίγη από την ύφεση στη Γαλλία
Κλυδωνισμούς στην Ευρωζώνη προκαλουν τα στοιχεία για την ανάπτυξη που ανακοινώθηκαν σήμερα, καθώς η γαλλική οικονομία επιστρέφει σε καθεστώς ύφεσης ενώ και το γερμανικό ΑΕΠ ήταν κατώτερο των προβλέψεων. Τα στοιχεία δικαιολογούν την απόφαση της ΕΚΤ να μειώσει στο 0,5% το παρεμβατικό επιτόκιο αλλά δείχνουν ότι μάλλον οι κινήσεις του Ντράγκι είναι ανεπαρκείς και πως οι πολιτικές αποφάσεις πλήττουν τη δε΄τυερη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωζώνης και αφήνουν τη Γερμανία μόνη ηγέτιδα δύναμη, η οποία δεν φιλοδοξεί να αναλάβει πρωτοβουλίες. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικονομία της Ευρωζώνης  συρρικνώθηκε με ετήσιο ρυθμό 1%, ενώ σε σύγκριση με το τελευταίο τρίμηνο του 2012 συρρικνώθηκε 0,2%. Στην Ευρωπαϊκή Ενωση των 27 καταγράφηκε μείωση του ΑΕΠ κατά 0,7% σε ετήσια βάση και 0,1% σε τριμηνιαία βάση. 
Το σκηνικό που διαμορφώνεται είναι είναι πλέον εκρηκτικό και επικίνδυνο, καθώς η προοπτικη΄υπέρβασης της κρίσης απομακρύνεται και η οικονομία της Ευρωζώνης βρίσκεται εκ νέου αντιμέτωπη με το φάσμα της ύφεσης. Χωρίς ανάπτυξη και με υπερχρεωμένες μεγάλες χώρες όπως η Γαλλία και η Ιταλία και υπό την πίεση των πολιτικών λιτότητας τότε η προοπτική μοιάζει εφιαλτική.
Η ύφεση αποδυναμώνει το ήδη ξεφτισμένο κύρος του Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος οδηγείται σε ανασχηαμτισμό της κυβέρνησης προσπαθώντας να δώσει πνοή. Η προοπτική φορολόγησης των τεχνολοικών εταιριών μπορεί να συγκλίνει στη βελτίωση των εσόδων αλλά με την Ευρώπη σε ανααρραχή θα οδηγήσει σε απώλεια θέσεων εργασίας εντός της χώρας και εσόδων μεσοπρόθεσμα.
Παράλληλα η αδυναμία της ΕΚΤ να διατηρήσει στην επιφάνεια την αναπτυξιακή διαδικασία στη δε΄τυερη μεγαλ΄τυερη οικονομία της Ευρωζώνης οδηγεί σε αύξηση του λόγου του χρέους προς το ΑΕΠ της χώρας, αναγκάζοντας τους δανειστές της χώρας να πάρουν αποστάσεις και μέτρα προστασίας.
Το ντόμινο των εξελίξεων αποδυναμώνει τη θέση της Γαλλίας στα πλαίσια της Ευρωζώνης και παραχωρεί την πρωτοβουλάι των κινήσεων στο Βερολίνο. Η Γερρμανία επιμένει να αγνοή την κρισιμότητα της κατάστασης και ενόψειο των εκλογών του Σεπτεμβρίου αντιμετωπίζει την κατάσταση μικροπολιτικά, διογκώνοντας το πρόβλημα και απομακρύνοντας τη λύση.
Τα στοιχεία
Σύμφωνα με τα στοιχεία που γνωστοποίησε η γαλλική στατιστική υπηρεσία Insee, το ΑΕΠ συρρικνώθηκε κατά 0,2% το πρώτο τρίμηνο του 2013, έπειτα από πτώση 0,2% που είχε εμφανίσει το προηγούμενο τρίμηνο, ενώ οι οικονομολόγοι ανέμεναν μείωση κατά 0,1%.
Ο Γάλλος πρόεδρος ασκεί πιέσεις στους Ευρωπαίους εταίρους του για επιβράδυνση του ρυθμού μειώσης των ελλειμμάτων στη νομισματική ένωση, την ώρα η οικονομία της Ευρωζώνης εξακολουθεί να κινείται σε τροχιά ύφεσης.
Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το ΑΕΠ στην Ευρωζώνη θα υποχωρήσει κατά 0,4% το 2013, έπειτα από πτώση 0,6% που είχε εμφανίσει το 2012. Τα στοιχεία για το πρώτο τρίμηνο θα δημοσιευτούν από τη Eurostat εντός της ημέρας.
Στο ίδιο αναιμικό ρυθμό κινήθηκε και η γερμανική οικονομία για την ίδια περίοδο. Σύμφων με την Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία της χώρας ανακοίνωσε την πρώτη εκτίμηση για το ΑΕΠ πρώτου τριμήνου, βάσει της οποίας η μεγαλύτερη οικονομία της ευρωζώνης αναπτύχθηκε κατά 0,1%. 
Τα στοιχεία είναι κατώτερα των εκτιμήσεων. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Fact Set οι αναλυτές έβλεπαν ανάπτυξη 0,3% για τη Γερμανία κατά το πρώτο τρίμηνο. 




 sofokleousin

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το "εργο' θα τελειωσει,μολις "βγει" της γερμανιας το χρεος!και εκει που θα ειναι"τελειωμενη" εκει που ηθελε να μας κανει τα οικοσιτα των εβραιων,τοτε θα βοσκει τα προβατα στο ρηνο!θα τα αρμεγει θα φτιαχνει γιαουρτι,για να μας πληρωνει οτι μας κατεστρεψε!αυτην την φορα θα πληρωσει με τοκους και για ολες τις φορες!και ολες τις χωρες της ευρωπης που διαλυσε..

Ανώνυμος είπε...

η μερκελ ο σοιμπλε και η αδερφη θα "πληρωθουν " απο τους ιδιους τους γερμανους,γιατι τους καταντησαν τον περιγελο ολου του πλανητη..