ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.5.13

Βαρουφάκης: Δεν βλέπω αχτίδα φωτός για την Ελλάδα - Η Ευρώπη πάει για διάλυση

Για μια επερχόμενη διάλυση της Ευρωζώνης η οποία «σπάει στα δύο» μίλησε ο καθηγητής οικονομικής θεωρίας Γιάννης Βαρουφάκης, ο οποίος επεσήμανε ότι η μόνη λύση είναι ο «επανασχεδιασμός του ευρώ». Σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε ότι χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία είναι σε μια νέα δεκαετία του 30, καθώς βρίσκονται σε αποδόμηση.

Ο κ. Βαρουφάκης υποστήριξε ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο πιο βαθύ σκοτάδι της ύφεσης «Εδώ και τρία χρόνια κοιτάζω με το κιάλι για να δω μια αχτίδα φωτός. Δεν το έχω δει», ενώ επεσήμανε πως η «Ευρώπη πάει για διάλυση», επειδή δεν υπάρχει καμία πολιτική βούληση να την κρατήσει όρθια, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν μόνο δύο καταλήξεις στη συνεχιζόμενη κρίση και ύφεση: Είτε ο επανασχεδιασμός του ευρώ, είτε η διάλυση της Ευρωζώνης.

Συνεχίζοντας, ο κ. Βαρουφάκης αναφέρθηκε και στην πορεία της Ελλάδας, δηλώνοντας πως η χώρα «είναι ο πιο αδύναμος οργανισμός στην Ευρώπη», ενώ στη συνέχεια υποστήριξε πως όταν υπογράφουμε «κάθε ανοησία που μας δίνει η Γερμανία, είμαστε συνένοχοι».

Τέλος, υποστήριξε πως δεν βλέπει τίποτα θετικό σχετικά με την έκθεση του ΔΝΤ για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και τόνισε πως το βασικό μήνυμα της, ήταν πως «η πολιτική αυτή δεν μπορεί να αποδώσει».
 
 
 
Αντικρυ

Δεν υπάρχουν σχόλια: