ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.5.13

«Τορπίλη» Κορκίδη στο ταξίδι Σαμαρά στην Κίνα

«Τορπίλη» Κορκίδη στο ταξίδι Σαμαρά στην Κίνα
Του Λευτέρη Παπαστεργίου
«Σε τέτοιου είδους ταξίδια παίρνεις μαζί σου τους καλύτερους του χώρου και όχι τους καλύτερους φίλους σου». Με τη δήλωση αυτή, η οποία φρενάρει τρόπον τινά τον άνεμο αισιοδοξίας που εκπέμπεται από το Πεκίνο, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ και στέλεχος της ΝΔ κ. Βασίλης Κορκίδης απάντησε, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε πριν λίγο στα ΜΜΕ της Λάρισας, στην απορία του προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας κ. Ν. Τζίκα, «γιατί τόσο ο ίδιος όσο και ο παριστάμενος στη συνέντευξη πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθάς δεν βρίσκονται στην επιχειρηματική αποστολή που συνοδεύει τον Πρωθυπουργό στο ταξίδι του στην Κίνα».
Ο ίδιος ο κ. Κορκίδης, ως ιδρυτικό μέλος του ΕλληνοΚινεζικού Επιμελητηρίου –όπως ο ίδιος αποκάλυψε- συνέχισε πηγαίνοντας ένα βήμα παραπάνω:
«Έχουμε ως χώρα πολύ δρόμο μπροστά μας να διανύσουμε αναφορικά με τις εμπορικές μας σχέσεις με την Κίνα. Οι εξαγωγές μας στην Κίνα σημειώνουν το τελευταίο διάστημα μια αύξηση 54% -αν υπολογίσει κανείς και το Χόνγκ-Κόνγκ- τότε μιλάμε για έναν όγκο που αγγίζει τα 440 εκατ. ευρώ.
Θα πρέπει όμως κανείς να γνωρίσει πως το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ποσού αναφέρεται στην εξαγωγή πετρελαίου και σκάρπ, οπότε μπορείτε να καταλάβετε ποια είναι η απόσταση που θα πρέπει ως χώρα να διανύσουμε για να δώσουμε ώθηση στις εξαγωγές των αγροτικών μας προϊόντων για παράδειγμα», τόνισε ο κ. Κορκίδης, ενώ συμπλήρωσε πως η εμπειρία του –συναλλάσσεται με την Κίνα από το 1986 όπως σημείωσε- του δείχνει πως οι Κινέζοι είναι» απαιτητικοί και σχολαστικοί στις δουλειές τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: