ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.13

Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ(ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ) ΑΧΑΜΝΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!

Για «σταθερά ελλειμματική διαχείριση των οικονομικών του κόμματος» έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι την περίοδο 2003- 2011 προσθέτονταν  κάθε χρόνο 10 εκατ. ευρώ στο χρέος του Κινήματος.
Μάλιστα κάλεσε κάθε δημόσιο πρόσωπο που νομίζει ότι θίγεται, μεταξύ των οποίων και τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ενώ προανήγγειλε ότι το ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει πρόταση για τον έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων και τη χρηματοδότησή τους.
Επανέλαβε ακόμη ότι η έκθεση των έξι ελεγκτικών εταιρειών δεν έχει υποβληθεί ακόμη και ότι «συνεπώς δήθεν πληροφορίες για δαπάνες και παραστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν έχουν σχέση με την έκθεση».
Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε «παράδοξο» τον τρόπο με τον οποίο ήρθε στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες το  θέμα των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, καθώς όπως είπε,  το ζήτημα «είναι γνωστό και ανοικτό εδώ και καιρό και αφορά όλα τα κόμματα». Σημείωσε ακόμη ότι «τα άλλα κόμματα δεν θα κρυφτούν και πάλι πίσω από τη σταθερή απόφαση του ΠΑΣΟΚ να τραβήξει διαχωριστική γραμμή με το παρελθόν».
Με αφορμή τη σημερινή «Ημέρα της Ευρώπης», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι οι σημερινοί συσχετισμοί πρέπει και μπορούν να αλλάξουν και σημείωσε ότι η πιο κρίσιμη πρόταση των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών είναι η κατάργηση της τρόικας.
Αναφερόμενος στην ίδρυση της «Προοδευτικής Συμμαχίας» που θα γίνει και επίσημα στη Λειψία και στην οποία συμμετέχει και το ΠΑΣΟΚ ως ιδρυτικό μέλος από τον περασμένο Δεκέμβριο, ξεκαθάρισε ότι αυτή δεν ιδρύθηκε «ως υποκατάσταστο άλλου διεθνούς θεσμού», αλλά ως νέος χώρος συνεργασίας.
Αποσαφήνισε επίσης ότι η πρότασή του για τη συγκρότηση της ευρύτερης κεντροαριστεράς δεν απευθύνεται στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, αλλά στην κοινωνική βάση της κεντροαριστεράς και διευκρίνισε ότι η πρόταση δεν απευθύνεται σε τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο απεργίας των καθηγητών στη διάρκεια των Πανελλήνιων Εξετάσεων, υπογράμμισε ότι η στάση του ΠΑΣΟΚ είναι απολύτως αρνητική, σημειώνοντας ότι «πρέπει να δείξουμε όλοι σεβασμό στο γενικό συμφέρον της κοινωνίας».
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: