ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.13

Ο “αντιρατσιστικός” νόμος, η κυβέρνηση, οι πολιτικοί και το Σύνταγμα


Σύμφωνα με το αρθ 5.2 του Συντάγματος, όλοι όσοι βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια (και εννοεί ΝΟΜΙΜΑ) απολαμβάνουν την απόλυτη προστασία της ζωής, της τιμής και της ελευθερίας τους, χωρίς διάκριση εθνικότητας, φυλής, γλώσσας και θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων. Εξαιρέσεις επιτρέπονται στις περιπτώσεις που προβλέπει το διεθνές δίκαιο.
Εσείς όμως φαίνεται ότι θεωρείτε ανώτερες κάποιες φυλές και ετοιμάζεστε να τους παρέχετε ειδική προστασία διά του νόμου, παραβιάζοντας έτσι για άλλη μια φορά το σύνταγμα που σαφέστατα απαγορεύει τις ΟΠΟΙΕΣ διακρίσεις. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ! 
Πάλι σύμφωνα με το Σύνταγμα (αρθ. 4.1), οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.  
Εσείς όμως θεωρείτε τους Έλληνες πολίτες, τους εργοδότες σας δηλαδή, κατώτερους σας και έτσι παραβιάζετε σε καθημερινή βάση την βούληση τους επειδή ….. εσείς ξέρετε καλύτερα ποιο είναι το καλό τους ( λέμε τώρα). Και ως ανώτερη κάστα, θεωρείτε βέβαια και ότι είστε πάνω από το νόμο και το Σύνταγμα που ισχύει μόνο για τους υπόλοιπους. Γι΄αυτό θεσπίσατε ειδικές διατάξεις, βαθύτατα αντισυνταγματικές, που σας παρέχουν απόλυτη ασυλία, δηλαδή το δικαίωμα να διαπράξετε το όποιο έγκλημα χωρίς να τιμωρηθείτε.  
Τέλος κύριοι, εσείς δεν προστατεύετε το νόμιμο πληθυσμό της χώρας και τα συμφέροντα του όπως έχετε υποχρέωση, αλλά τα δικά σας συμφέροντα καθώς και τα συμφέροντα ατόμων/ ομάδων που δεν βρίσκονται καν στην Ελλάδα ή βρίσκονται παράνομα εδώ. Και αυτός δεν είναι απλός ρατσισμός κύριοι αλλά παράβαση καθηκόντων, ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, την οποία κάθε λίγο και λιγάκι θέτετε σε κίνδυνο.
Σύμφωνα με όλα αυτά, όχι μόνο ότι δεν έχετε δικαίωμα να νομοθετήσετε, αλλά ούτε   να συμμετέχετε στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας, επειδή προσβάλλετε τα δικαιώματα των άλλων και παραβιάζετε το Σύνταγμα και τα χρηστά ήθη. ( βλπ Σύνταγμα αρθ 5.1)
Δείτε εδώ τι σημαίνουν τα εγκλήματα που ανέφερα : ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Χριστίνα Σαλεμή

Δεν υπάρχουν σχόλια: