ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.5.13

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ..Η "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΠΡΟΧΩΡΑ... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ


Απερίγραπτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το πρωί στην Πλατεία Καραϊσκάκη όπου οι πωλητές των λαϊκών αγορών διέθεταν δωρεάν τα προϊόντα τους,  στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει για σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία του κλάδου.
 Μέσα σε ελάχιστα λεπτά δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στο σημείο προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν λίγα.....
λαχανικά και φρούτα, ενώ παιδιά κυκλοφορούσαν κάτω από τους πάγκους μαζεύοντας ότι έπεφτε στο δρόμο.
 Όταν μάλιστα τα φρούτα και τα λαχανικά που υπήρχαν στους πάγκους τελείωσαν, οι πολίτες «πολιόρκησαν» τα φορτηγά μέσα από τα οποία οι έμποροι πετούσαν σακούλες με προϊόντα στον κόσμο ο οποίος περίμενε με απλωμένα τα χέρια.
 Αρχικά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών είχε αποφασίσει να διατεθούν τα προϊόντα στην Πλατεία Συντάγματος. Η Τροχαία όμως απαγόρευσε την είσοδο των φορτηγών με αποτέλεσμα οι πωλητές να χωριστούν στα δύο προκειμένου ορισμένοι να παραμείνουν στην περιοχή διοργανώνοντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας και κάποιοι να μετακινηθούν στην Πλατεία Καραϊσκάκη για να μοιράσουν τα προϊόντα που είχε συγκεντρώσει η Ομοσπονδία τους.
Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών σημειώνει ότι κήρυξε 24ωρη απεργία ενάντια στο νομοσχέδιο με το οποίο καταργείται η ισοβιότητα της άδειας, εισάγεται η ισχύς της για τρία χρόνια και στη συνέχεια τη διεκδίκηση εναπαναδειοδότησης, μαζί με τους υπόλοιπους αιτούντες αδείας.

«Έχουμε μάλιστα την πεποίθηση, ότι σύντομα και πάντως πριν την 31/10/2014 που αυτοδικαίως λήγει η άδειά μας, θα έχουν νομοθετήσει και την είσοδο των εταιρειών στον χώρο των λαϊκών αγορών, έτσι ώστε και το υπαίθριο εμπόριο, να αλωθεί από τα ολιγοπώλια», επισημαίνει η Ομοσπονδία και τονίζει ότι ουσιαστικά καταργείται:

1) Κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης της επιχειρηματικότητάς μας, αφού τα τρία χρόνια, δεν είναι ικανός χρόνος απόσβεσης, οποιασδήποτε επένδυσή μας.

2) Η υιοθέτηση και εξυπηρέτηση, οποιουδήποτε οικογενειακού και προσωπικού στόχου, αφού δεν θα γνωρίζουμε, αν μετά από τρία χρόνια, θα έχουμε εργασία ή όχι.

3) Η λαϊκότητα, η αμεσότητα, η ανάπτυξη προσωπικής επαφής στο πιο ζωντανό τμήμα του εμπορίου στη χώρα μας, αφού οι πωλητές θα εναλλάσσονται ανά τριετία.\
 
 
καφενειο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτοι κοιταζουν απο τις "επαυλεις" τους !αυτες που με τα λεφτα μας εφτιαξαν!ομως ξερουν οτι θα ερθουν συντομα αντιμετωποι με την οργη τους..με την οργη ολων μας ...οπως μας "χωρισαν" σε ομαδες και η μια "βαραγε" την αλλη,ετσι η μια μετα την αλλη ,θα τους φαει ζωντανους!και καλα οταν εχεις τον ελεγχο γιατι "κανεις εσυ παιχνιδι" φαντασου ομως οταν εχεις εναν οχλο να μην μπορεις να τον ελεγξεις ??..δεν προλαβαινεις ουτε κιχ να πεις !!οπως δεν ειχε προλαβει και ο σανταμ,και σοδομιστηκε με το σπαθι!ε ρε αρχιζει το γλεντι!γιατι δεν το βλεπετε? αυτοι παντως το εχουν δει οτι ερχεται.