ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.13

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πουλήθηκε το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος!

Η Γερμανική Hochtief AG αποφάσισε να πουλήσει το Ελ. Βενιζέλος στην Public Sector Pension Investment Board of Canada. Η απόφαση φαίνεται να πιάνει την Αθήνα απροετοίμαστη. Η Γερμανική εταιρία πούλησε όλο το πακέτο συμμετοχών που είχε σε αεροδρόμια ανά τον κόσμο έναντι 1,5 δις ευρώ, ενώ η πρώτη προσπάθεια πώλησης είχε γίνει και πέρυσι, αλλά τελικά δεν προχώρησε. aerodromio1Η εταιρία πώλησε όλες τις μετοχές της μονάδας στην PSP Investments του Καναδά, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Περίπου 400 εκατ. ευρώ θα δοθούν σε συμμετοχές μειψοφηίας.
Η Hochtief AirPort επενδύει και διαχειρίζεται αερολιμένες ανά τον πλανήτη, μεταξύ των οποίων σε Αθήνα, Βουδαπέστη, Ντίσελντορφ, Αμβούργο, Σίδνεϋ και Τίρανα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της γερμανικής κατασκευαστικής επιχείρησης, αυτά τα αεροδρόμια διαχειρίζονται περίπου 95 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως.
Σε μια αποτυχημένη προσπάθεια επιχείρησης των έξι αεροδρομίων της πέρσι, οι πλειοδότες μεταξύ των οποίων η Vinci καθώς και η κινεζική HNA Group πρόσφεραν πάνω από 1 δισ. ευρώ για την μονάδα, την οποία όμως η Hochtief αποτιμούσε μέχρι τα 1,6 δισ. ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.


 http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: