ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.5.13

Παιδιά ξυπνήστε!


Γράφει ο Δευκαλίων

Αφήνουμε την φιλομνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά στο Qatar-Κινέζικο κυνήγι του θησαυρού και επανερχόμαστε στα εγχώρια τα φτωχά και ταπεινά…
Θυμάστε τους κυβερνητικούς που ορκίζονταν στα τηλεοπτικά πάνελ ότι η επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών θα έχει τελειώσει έως τα τέλη Απριλίου; Είμαστε αισίως στα μέσα Μαΐου κι ακόμα δεν έχει αρχίσει! Θα αρχίσει την επόμενη εβδομάδα και θεωρητικά θα τελειώσει στα τέλη Μάιου.
Τότε η στήλη, μόνη και πρώτη απ’ όλους είχε διαφωνήσει. Είχε μάλιστα προχωρήσει και στην ρηξικέλευθη πρόβλεψη ότι η επανακεφαλαιοποίηση θα τελειώσει το φθινόπωρο. Είπαμε, σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις θα τελειώσει στα μέσα Μάιου. Εμείς θα περιμένουμε να δούμε πότε θα κυκλοφορήσουν οι νέες -μετά την επανακεφαλαιοποίηση- μετοχές. Τότε θα έχει τελειώσει η επανακεφαλαιοποίηση. Σίγουρα οι κυβερνητικοί έκαναν λάθος όταν έλεγαν ότι η επανακεφαλαιοποίηση θα έχει τελειώσει έως τα τέλη Απριλίου.
Πάμε τώρα στην τρέχουσα οικονομική και πολιτική επικαιρότητα. Μας έλεγαν οι κυβερνητικοί: «Δεν θα πάρουμε άλλα μέτρα, η οικονομία θα αρχίσει να ανακάμπτει από τα τέλη του 2013 και τέλος ότι θα βγούμε στις αγορές μέσα στο 2014». Ήρθε όμως το μεγάλο αφεντικό, η γνωστή και...
περιβόητη Ε.Ε. και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.
Το μνημονιακό πρόγραμμα, ακόμα και αν υλοποιηθεί επακριβώς, χρειάζεται και νέα μέτρα ύψους 8 δις ευρώ για την διετία 2015-2016. Η έξοδος στις αγορές θα γίνει μετά από πολλά χρόνια, άρα -συμπληρώνει αυτονόητα η στήλη- ανάκαμψη δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Δηλαδή, πάλι διαψεύσθηκαν οι φιλομνημονιακοί κυβερνητικοί. Όλα τα παραπάνω θα ισχύσουν φυσικά εάν οι στόχοι του μνημονιακού προγράμματος επιτευχθούν κατά 100%. Ευνόητα, εάν υπάρξει απόκλιση τότε όλες οι παραπάνω προβλέψεις θα επιδεινωθούν. Δηλαδή τι χειρότερο θα συμβεί; Θα υιοθετηθούν νωρίτερα εισπρακτικά μέτρα.
Όμως, η διάψευση των φιλομνημονιακών κυβερνητικών είναι ο κανόνας μέχρι σήμερα. Και σε κάθε κανόνα υπάρχει η εξαίρεση. Ποια θα είναι η εξαίρεση; Εμείς δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η εξαίρεση, γνωρίζουμε όμως ότι η φιλομνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά κι η τρόικα φιλοδοξούν να καταγραφεί η πρώτη και μεγάλη εξαίρεση στον πολιτικό σχεδιασμό.
Τι σημαίνει αυτό;
Πολύ απλά… Η φιλομνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, σε αγαστή συνεργασία με την τρόικα, έχει υιοθετήσει το εξής πολιτικό σχέδιο: Θα εξαντλήσει ολόκληρη την τετραετία. Δεν έχει άλλωστε κανένα ορατό πολιτικό πρόβλημα. Οι κ.κ. Ε. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης θα στηρίξουν μέχρι θανάτου την φιλομνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά. Γνωρίζουν οι κ.κ. Ε. Βενιζέλος και Φ. Κουβέλης ότι εάν διεξαχθούν εκλογές τότε το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ξεπεράσουν το όριο του 3%, ιδίως ο δεύτερος, και δεν θα εκπροσωπηθούν στην νέα Βουλή.
Φυσικά οι δημοσκοπήσεις που θα δημοσιεύονται από το φθινόπωρο θα παρουσιάζουν το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ με πολύ ενισχυμένα δημοσκοπικά ποσοστά. Θα τρελαθούμε όλοι από τον Σεπτέμβριο… οι κ.κ. Αλαβάνος, Κατσανέβας και Ζώης θα πλησιάζουν το όριο του 3%.
Μοιραία τα δημοσκοπικά ποσοστά των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ θα μειώνονται. Άρα η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα προηγείται ενώ το ΠΑΣΟΚ που θα καλπάζει -συνέπεια της φιλολαϊκής του πολιτικής- θα πλησιάζει το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Σκοπός αυτής της δημοσκοπικής προσπάθειας; Να εξαφανισθεί στην ψυχολογία της κοινής γνώμης η αντιμνημονιακή αντιπολίτευση.
Είναι ολοφάνερος ο στόχος αυτού του σχεδιασμού. Οι Έλληνες θα συνηθίσουν -σύμφωνα με τα μυαλά των γκαιμπελίσκων του Μαξίμου και της Τρόικα- να ζουν στην φτώχεια και την μιζέρια και δεν θα πιστεύουν ότι οι δυνάμεις που μάχονται το μνημόνιο έχουν ελπίδες νίκης. Άρα είτε θα συμβιβαστούν και θα ψηφίσουν μνημόνιο, είτε θα απέχουν από τις εκλογές.
Φυσικά, όπως όλοι οι πολιτικοί σχεδιασμοί έτσι κι ο προαναφερόμενος της φιλομνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά και της τρόικας  υποφέρει από ενδογενείς αιτίες.
Δεν είμαστε ανόητοι να ανοίξουμε τα μάτια της φιλομνημονιακής κυβέρνησης Σαμαρά και της τρόικας.
Τις ενδογενείς αιτίες θα τις αναφέρουμε εάν και εφ’ όσον ρωτηθούμε εκεί που πρέπει. Απλά, σήμερα θα επισημάνουμε απευθυνόμενοι στους ηγέτες της δημοκρατικής αντιμνημονιακής αντιπολίτευσης: Παιδιά ξυπνήστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: