ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.5.13

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ..Η "ΜΑΝΟΥΛΑ" ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ" ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΑΣΟΚ & ΝΔ!...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ "ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ"



ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΣΟΦΙΣΤΕΙΑΣ ΑΠΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΟΥ ΧΑΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
κλικ  στην φωτο για αναγνωση


"Βενιζέλος ο ένας Βενιζέλος κι' ο άλλος...."
 
"Ο ένας ιδρυτής, ο άλλος χαλαστής, να δούμε ποιος θα είναι ο πιο μεγάλος...."
 
Αυτά έγραφε στην "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" της Κυριακής 24 Σεπτ. 2000, ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρκαγιάννης, σχετικά με την πρόταση Βενιζέλου για την τροποποίηση του άρθρου 95 του Συντάγματος, με την οποία -όπως έγραφε- "άλλαζε ο χαρακτήρας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που από συστάσεώς του είχε ένα και μόνο σκοπό και μια αποστολή: Να ελέγχει με δικαστικά κριτήρια τις πράξεις και τις παραλήψεις της Διοίκησης. Να το πούμε διαφορετικά: η πρόταση Βενιζέλου επαυξάνει τις δυνατότητες της Διοίκησης να αυθαιρετεί και να παρανομεί σε βάρος των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των πολιτών. Ενισχύει την τάση να θεωρεί τους πολίτες.... δουλοπάροικους και πλήττει ευθέως το δημοκρατικό πολίτευμα.".
Ο συντάκτης επισημαίνει ότι:
"Το Συμβούλιο της Επικρατείας ήταν 'στο μάτι' όλων των αυταρχικών κυβερνήσεων".
"Περιμένοντας το μεγάλο φαγοπότι και τη βάρβαρη οικολογική επιδρομή των Ολυμπιακών, θέλουν τη Δικαιοσύνη αυθαίρετη και εκτός δικαστικού ελέγχου".
 
 Στο δημοσίευμα υπάρχει απάντηση του κ. Ε. Βενιζέλου καθώς και ανταπάντηση του δημοσιογράφου.
 
Πρόκειται για πολύ σημαντικό δημοσίευμα, που αξίζει να διαβάσει κανείς -αυτούσιο- στην συνημμένη ΦΩΤΟ.
 
[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

Δεν υπάρχουν σχόλια: