ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.5.13

Σάλος με την προκλητική επιλογή λαδέμπορα, που θα συνοδεύσει τον πρωθυπουργό στη Κίνα.

Εντάξει Μεσσήνιος ο πρωθυπουργός, λογικό  (για τα Ελληνικά δεδομένα) να διαλέξει παπούτσι (επιχειρηματία) κάτω από τ΄αυλάκι.
Όμως με πια κριτήρια διαλέγεις ποιος μπορεί να αντιπροσωπεύσει  όλους αυτούς τους εξαγωγείς από την Πελοπόννησο, που ήδη έχουν εξερευνήσει την Άπω Ανατολή , όταν το  επίσημο κράτος κοιμόταν η αδιαφορούσε για την διάθεση του ελαιολάδου στο εξωτερικό?
Η  λογική απάντηση είναι να απευθυνθείς σε κάποιο σύνδεσμο η Ένωση Εξαγωγέων, ώστε να προτείνουν κάποιον που εμπιστεύονται ότι θα τους εκπροσωπήσει καλύτερα, και θα συμβουλεύσει τον πρωθυπουργό αντικειμενικά κι όχι συμφεροντολογικά.
Απ ότι πληροφορούμαστε από πολλούς οργισμένους αναγνώστες μας (λόγω της θεματολογίας του Blog), o Σαμαράς  επέλεξε  να το συνοδεύσει ο...
ιδιοκτήτης της επιχείρησης AGROVIM , που έγινε γνωστή από την λυσσώδη προσπάθεια ώστε να μην επεκταθεί το ΠΟΠ Καλαμάτας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας , βάζοντας αντιπροσώπους της σε άλλες χώρες (που δεν παράγουν ελαιόλαδο) να καταθέσουν ενστάσεις  στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο λόγος φυσικά  για να διατηρήσει το μονοπώλιο, το οποίο (όπως μας πληροφορούν οι υπόλοιποι επιχειρηματίες που παραμένουν στο περιθώριο) γιγαντώθηκε με τις καλές του σχέσεις με τον τότε   Πασόκο υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας  Κουσελά.
Πολιτικό  γνωστό από την απαράδεκτη αδιαφορία που επέδειξε, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με την διακίνηση μαϊμού Καλαματιανού  Ελαιόλαδου στην Αμερική.
Αναρωτιούνται λοιπόν οι υπόλοιποι επιχειρηματίες που εξάγουν ελαιόλαδο, ποιος αποφασίζει και με πια κριτήρια   ποιοι  θα συνοδεύσουν  τον πρωθυπουργό .
Πηγαίνει στη Κίνα για βοηθήσει την οικονομία της Ελλάδος , η για να προωθήσει επιλεκτικά συμφέροντα  ημετέρων?
Θα επανέλθουμε με ποιο ενοχλητικά νέα, για το σκάνδαλο....

P.s. Αλήθεια έχει ενημερώσει κανείς το κύριο Σαμαρά, ότι πριν ανακαλύψει αυτός την Κίνα, οι Κινέζοι έχουν επισκεφθεί την Καλαμάτα, ζητώντας από ...επιχειρηματίες να συσκευάσουν για λογαριασμό τους  ελαιόλαδο νοθευμένο με  Π.Ο.Π. σογιέλαιο και ηλιέλαιο?



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: