ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.13

ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ!


Απολύσεις δημοτικών υπαλλήλων προαναγγέλλει έγγραφο-φωτιά του υπουργείου Εσωτερικών που αποκαλύπτει σήμερα το «Έθνος», το οποίο ζητά από τους δήμους συμπληρωματικά στοιχεία με την αναλυτική καταγραφή των νομικών προσώπων στους ΟΤΑ α' βαθμού, καθώς και του προσωπικού που απασχολούν.
Το υπουργείο Εσωτερικών προχωρά σε νέα απογραφή-εξπρές των νομικών προσώπων των δήμων μέχρι τις 31 Μαΐου που είναι η καταληκτική ημερομηνία αποστολής των στοιχείων.
Η τρόικα με την τρικομματική κυβέρνηση της συμφοράς αναμένεται να ξηλώσει με το τσουβάλι τους δημοτικούς υπαλλήλους. Η κόλαση στους Δήμους έρχεται.
Ο Αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ και επί έτη πρόεδρος των εργαζομένων του δήμου Χολαργού κ. Οδυσσέας Ντριβαλάς τι θα κάνει; Η ΑΔΕΔΥ ως γνωστόν δεν στήριξε στο ελάχιστο την απεργία των εκπαιδευτικών, Σήμερα αγαπητέ κ. Ντριβαλά, θα στηρίξετε τους εργαζομένους του δήμου σας αλλά και των δήμων της χώρας που μπαίνουν πλέον στο σφαγείο της κυβέρνησης;

Δεν υπάρχουν σχόλια: