ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.5.13

Ο Π. Αυγερινός είπε πως αν ο Γ. Παπανδρέου δεν ήταν γιος του Ανδρέα δεν θα γινόταν πρωθυπουργός

 
Ο Π. Αυγερινός, γνωστός για την ικανότητα του να αναλύει και να ερμηνεύει δημοσκοπικά στοιχεία, και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξή του στην "Εφημερίδα των Συντακτών", επιτίθεται κατά του Γ. Παπανδρέου.

Σε ερώτηση "αν ο Γιώργος Παπανδρέου δεν ήταν γιος του Ανδρέα, θα γινόταν πρόεδρος του κόμματος και μετέπειτα πρωθυπουργός;", απαντά ξεκάθαρα:
"Όχι".
Ο Παρασκευάς Αυγερινός αναφέρθηκε και στον "παπανδρεϊκό", λέγοντας πως μπορεί το ΠΑΣΟΚ να "είχε δημοκρατική δομή κόμματος, αλλά ήταν αρχηγικό, ήταν ταυτισμένο με τον ιδρυτή του".
Και συμπληρώνει:
"για το αν θα παραμείνει παπανδρεϊκό δεν το νομίζω και δεν το εύχομαι".
Όσο για το σημερινό ΠΑΣΟΚ, σχολιάζει πως δεν έχει τίποτα από τα παλιά και αυτό το γεγονός είναι και καλό και κακό, συμπληρώνοντας πως αυτήν την ώρα κρίνεται η συνέχειά του:
"Αυτή την ώρα ο Βαγγέλης Βενιζέλος είναι ανάγκη να υπάρχει για να μη διαλυθεί, δεν υπάρχει τίποτα άλλο", σημειώνει.
Σε ότι αφορά στην προοπτική δημιουργίας κομματικού συνασπισμού τύπου Ελιάς, όπως αρκετοί στο ΠΑΣΟΚ έχουν προτείνει, ο κ. Αυγερινός δηλώνει πως "Ελιά στην Ελλάδα χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν νοείται, αν και δεν έχω καταλάβει ακόμα τι θέλει και τι υπόσχεται για το αύριο".
Τέλος, αναφερόμενος στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ, είπε πως θεωρεί ότι το κόμμα "μετά το 1981 ακολούθησε μια πορεία προοδευτικής υποχώρησης του ΠΑΣΟΚ, η οποία το υποχρέωνε σε συνεχείς συμβιβασμούς". Ο κ. Αυγερινός υπογραμμίζει σχετικά:
"Σήμερα βέβαια επιχειρείται συστηματικά να φορτωθεί στο ΠΑΣΟΚ ό,τι στραβό υπάρχει. Θα μου πεις όμως ποιος κάτω των 50 χρόνων ξέρει τι υπήρχε το 1981 για να εκτιμήσει αυτό που έγινε μετά".


http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: