ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.13

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΦΠΑ & ΕΦΚ ΒΑΖΕΙ Ο ΦΟΡΟΚΛΕΠΤΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ..ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

Οι δηλώσεις αδειάζουν τον Χ. Σταϊκούρα και οδηγούν σε νέα κυβερνητική κρίση.
Ταφόπλακα Στουρνάρα σε ΕΦΚ, στις καλένδες ο ΦΠΑ
Στις ελληνικές καλένδες παραπέμπει ο υποργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας τα σχέδια για τις μειώσεις ΦΠΑ και του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα Καύσιμα, αποδίδοντας την αλλαγή στάσης στην υστέρηση των εσόδων. Με τη δήλωση που έκανε κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Κωστή Χατζηδάκη αδειάζει τον αναπληρωτή υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα και οδηγέι στην τρικοματική κυβέρνηση σε νέα stress tests.
Το sofokleousin.gr είχε εγκαίρως επισημάνει ότι η τρίοικα διαφωνεί με το υπουργείο Οικονομικών στις κινήσεις αυτές καθώς δεν έχουν αναπτυξιακό αντίκτυπο στην οικονομία. Ο Γιάννης Στουρνάρας αλλάζει στάση δείχνοντας ότι τα νέα στοιχεία που καταφθάνουν από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους δείχνουν ότι τα έσοδα υστερούν τόσο που δεν μπορεί να χαθεί ούτε ένα ευρώ.
Στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον υπουργό Ανάπτυξης Κ.Χατζηδάκη, ο κ. Στουρνάρας δήλωσε ότι «η μείωση των φόρων είναι επιθυμητή, αλλά στην παρούσα φάση δεν είναι εφικτή», αποδίδοντας τα «μεγάλα εμπόδια» για μια τέτοια κίνηση στα έσοδα, τα οποία είναι «λίγο χειρότερα από τους στόχους».
Ο κ. Στουρνάρας πρόσθεσε ότι το θέμα της μείωσης του ΦΠΑ 23% στην εστίαση θα συζητηθεί με την τρόικα τον Ιούνιο, «εφόσον είμαστε εντός στόχων στα έσοδα».
Ταυτόχρονα, ουσιαστικά απέκλεισε τη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα, λέγοντας ότι «δεν είναι εφικτή σε αυτή τη φάση, δεν την επιτρέπει η πορεία των εσόδων». 
Επισήμανε ότι «κάθε απόκλιση έχει κόστος, για κάθε μέτρο μείωσης φόρων θα πρέπει να πάρουμε κάποιο άλλο ισοδύναμο μέτρο. Έχουμε δρόμο ακόμη, γιατί πρέπει να υπάρξει πρωτογενές πλεόνασμα σε ετήσια βάση».
Με τον τρόπο αυτό καταδικάζονται σε λουκέτο μια σειρά από εταιρίες πετρελαιοειδών που βρίσκονται στο όριο, ενώ αλλάζει και η υφή της αγοράς καθώς και η διάρθρωση του τζίρου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την εξομοίωση του ΕΦΚ το λαθρεμπόριο καυσίμων δεν έχει πληγή ούτε στο ελάχιστο, γεγονός που δείχνει ότι οι πόρτες και τα παράθυρα που το επιτρέπουν σε θεσμικό επίπεδο παραμένουν, ενώ οι αρχές που εχουν επωμιστεί την ευθύνη του ελέχου είναι διαβρωμένες και αδυνατούν να ανταποκριθούν στο ρόλο τους.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: