ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.13

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.ΤΣΙΜΑ.....Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!!!!!


20130523-212409.jpg
Πρωτοφανής η παραπληροφόρηση από τον κύριο Παύλο Τσίμα πριν από λίγο στο κεντρικό δελτίο του Μέγκα, στην απέλπιδα προσπάθεια του να προωθήσει το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο. Ο κύριος Τσίμας αντέκρουσε το επιχείρημα της κάλυψης του θέματος από την κείμενη νομοθεσία, υποστηρίζοντας ότι οι διατάξεις που το αφορούν είναι από την δεκαετία του ...'50!!
Οι διατάξεις για το αντιρατσιστικό αγαπητέ κύριε Τσίμα δεν είναι της δεκαετίας του 50, αφού το άρθρο 79 παρ. 3 του Ποινικού Κώδικα προσαρμόσθηκε στην απόφαση του
Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του 2008, με τον ν. 3719/2008.
Αλλά ποιός θα βρεθεί κύριε Τσίμα να σας ενημερώσει / εμποδίσει / σταματήσει ώστε να μην διαδίδετε αυτές τις τερατώδεις ανακρίβειες;
Εάν δεν το γνωρίζατε κύριε Τσίμα, γιατί το αναφέρατε; Εάν το γνωρίζατε γιατί παραπληροφορήσατε τους τηλεθεατές; Τώρα που το μάθατε θα επανορθώσετε; Και ποιός τέλος πάντων επιδεικνύει τέτοιον οίστρο για να επιβληθεί αυτό το φασιστικό τερατούργημα; Ελπίζουμε όχι κάποιος αλλοδαπός συνέταιρος κανενός βασικού μετόχου, γιατί τότε το θέμα αποκτά τελείως άλλη τροπή. Ρίξτε μια ματιά στην Συρία και θα καταλάβετε.
Σκεφθείτε επίπεδο ενημέρωσης ...




http://forza-grecia.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: