ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.5.13

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ Ν/Σ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΓΔΑΡΕ ΚΑΙ ΓΔΕΡΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Να κατατεθεί και να ψηφιστεί άμεσα το νομοσχέδιο κατά της ρατσιστικής βίας ζητεί η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, τονίζοντας ότι το νομοθέτημα πρέπει να στηρίζεται στην πρόταση νόμου που έχει καταθέσει  το Κίνημα.
«Η Ελλάδα πρέπει να βρεθεί επιτέλους στην πρωτοπορία των χωρών της Ευρώπης και να ακολουθήσει τις συστάσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης και της Ε.Ε. στα θέματα αυτά», υπογράμμισε η κ. Γεννηματά.
«Καμία συντηρητική μειοψηφία δεν πρέπει να ανακόψει αυτή την πορεία», υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι το ΠΑΣΟΚ αναμένει πάντως να τεθεί υπόψη του το πλήρες κείμενο του νομοσχεδίου.

===================================================================
 
ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!
ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΝΟΣΜΟΧΕΔΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ!!

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι σχετικά με το νομοσχέδιο για τον ρατσισμό θα γίνει περαιτέρω επεξεργασία με σκοπό τη βελτίωσή του μετά από παρέμβαση του υπουργού Επικρατείας...
, Δημήτρη Σταμάτη και του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκου, λόγων των γενικότερων προβλημάτων τα οποία πιθανόν θα προκύψουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, είχε δηλώσει την Τετάρτη πως το νομοσχέδιο ήταν έτοιμο, ενώ είχε πει επίσης πως το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων, με εξαίρεση ενός κόμματος (Χρυσή Αυγή), είναι ώριμο να υπερασπιστεί νέες ρυθμίσεις που θα προβλέπουν ποινική αντιμετώπιση των φαινομένων του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: