ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.5.13

ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΒΑΦΤΙΖΟΝΤΑΙ “ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ”


Γράφει η Κανέλλα Καζακοπούλου

Τελικά ποιά ειναι η κοινωνία εναντίον της οποίας στρέφονται ολοι εκείνοι πού εξεγείρονται αμυνόμενοι στην επίθεση πού δέχεται η ζωή τους; Καί πάντως δέν ειναι οι κάμποι, τα βουνά, τα γάργαρα ποτάμια, οι θάλασσες , τα ομορφα νησιά, και οι περικοκλάδες.
Στην κοινωνία των τάξεων, η έννοια του κοινωνικού συμφέροντος ειναι ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Αυτής λοιπόν της τάξης τα συμφέρονται απειλούνται οταν η εκμεταλλευόμενη και καταπιεζόμενη τάξη αντιδράκαι προσπαθεί να αποκρούσει την επίθεση πού δέχεται με αποκορύφωμα τα τελευταία τρία χρόνια, πού ξέσπασε η μεγάλη καπιταλιστική κρίση.
Οι κυβερνήσεις δέν κάνουν τίποτα άλλο από το να ανασύρουν το ενα μετά το άλλο τα οπλα που διαθέτουν για να καταστείλουν τις λαϊκές αντιδράσεις, έτσι ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η κυριαρχία της τάξης των κεφαλαιοκρατών, των μεγάλων οικονομικών ντόπιων και ξένων  τα οποία υπηρετούν.
Δυστυχώς αυτές οι εξαρτημένες από τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα κυβερνήσεις, πού επίσης δυστυχώς νομιμοποιούνται από τη λαϊκή ετυμηγορία , έχουν συμμάχους τους τις μεγαλοσυνδικαλιστικές οργανώσεις, πού έχουν προ πολλού ξεπουλήσει την εργατική τους συνείδηση στην εξουσία, εναντι διαφόρων οφιτσίων και παίζουν το ρόλο του δούρρειου ίππου μέσα στο εργατικό κίνημα, περιοριζόμενοι σε ανώδυνες κινητοποιήσεις και πομπώδεις δηλώσεις στα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης, πού ειναι ο πυλώνας της προπαγάνδας του καθεστώτος με το αζημίωτο βέβαια….
Απέναντι σε αυτό το οπλοστάσιο καταστολής των λαϊκών αντιδράσεων, πότε με τα ΜΑΤ, πότε με τα δικαστήρια οπου βγάζουν παράνομη κάθε απεργιακή κινητοποίηση και πότε με τις επιστρατεύσεις, οι λαοί ενα δρόμο έχουν. ΤΗΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΙΓΟΜΕΝΩΝ,  ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΛΑΙΜΟΤΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗς ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΈΖΕΙ, ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ.
Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΚΑΘΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ, ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΣΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΗ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ.
Κανέλλα Καζακοπούλου
Υ.Γ.Ειχατε καμμιά αμφιβολία ότι το σχέδιο ΑΝΑΝ που απορρίφθηκε από τον Κυπριακό λαό, θα επανερχόταν μετά το γιουρούσι πού έγινε στην Κύπρο? Η μήπως το γιουρούσι έγινε τυχαία??? οπως και εδώ άλλωστε.
Υ.Γ. Το καθεστωτικό ΜΕΓΚΑ μεταδίδει αυτή τη στιγμή οτι απόστρατοι συνταξιούχοι  λόγω δραματικών περικοπών γίνονται ντελίβερυ σε πιτσαρίες για να τσοντάρουν στην κολοβή σύνταξή τους



Δεν υπάρχουν σχόλια: