ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.5.13

Eρχεται boom με τα warrants, το ράλι συνεχίζεται στο ΧΑ

Eρχεται boom με τα warrants, το ράλι συνεχίζεται στο ΧΑ
 Μόνο οι τραπεζίτες και τα στελέχη διεθνών οίκων που ξέρουν όλα τα “ντεσού” των ανακεφαλαιοποιήσεων θα μπορούσαν να προβλέψουν αυτό που γίνεται τώρα νε τις τραπεζικές μετοχές – κι ότι θα επακολουθήσει με καταλύτη τα warrants. Με εντυπωσιακούς όγκους συναλλαγών το ράλι συνεχίζεται, ο τραπεζικός δείκτης έχει ανέβει 120%(!) σε 7 μέρες, ενώ σ' αυτό το διάστημα οι κεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών υπερδιπλασιάσθηκαν. Πρόκειται για “χρηματιστηριακή κοσμογονία”, που παράγει κολοσσιαία βραχυχρόνια κέρδη και προετοιμάζει το έδαφος για επιτυχή ολοκλήρωση των ΑΜΚ. “Κοντά στο βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα” - κάποιο χρήμα πηγαίνει και σε άλλες μετοχές, που ακολουθούν ασθμαίνοντας την κούρσα των τραπεζικών.
 Οι μαζικές αγορές που πραγματοποιήθηκαν κατά το τελευταίο ημίωρο της συνεδρίασης οδηγώντας όλους τους δείκτες στα υψηλά ημέρας, προϊδεάζουν για τη συνέχεια.
Οπως διαρρέει από dealing rooms τραπεζών και μεγάλων ΑΧΕ, οι αγοραστές αναμένουν ένα ακόμη “άλμα απογείωσης” των τραπεζικών μετοχών, που θα ξεκινήσει με την έναρξη διαπραγμάτευσης των “δικαιωμάτων” στην ΑΜΚ της Alpha Bank.
 Η αγορά δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη ποιά μπορεί να είναι η αξία  των δικαιωμάτων, στα οποία ενσωματώνονται και τα warrants (δικαιώματα μελλοντικής αγοράς μετοχών, από αυτές που θα πουλήσει το ΤΧΣ στην τιμή της ΑΜΚ συν μικρό τόκο). Θα εκπλαγεί λοιπόν , διαπιστώνοντας  πόσα μπορεί να κερδίσει κανείς αγοράζοντας τραπεζικές μετοχές πριν κοπε'ι το δικαίωμα της ΑΜΚ.
 Υπολογίζεται ότι η διαπραγμάτευση του δικαιώματος της Alpha μπορεί να ξεκινήσει θεωρητικά από τα 3,30 ευρώ (ή  από τα 2,80-2,90 με συνεκτίμηση ρίσκου και κόστους χρήματος) δίνοντας μια ένδειξη για την τάξη τιμής που θα έχουν τα αντίστοιχα των άλλων συστημικών τραπεζών.
 Αυτό αναμένεται ότι θα προκαλέσει νέο αγοραστικό ντελίριουμ, που θα εκτοξεύσει ξανά τις τραπεζικές μετοχές στα ύψη.
 Μ' αυτή την προοπτική, οι διαχειριστές χαρτοφυλακίων που είναι κατά τεκμήριο καλύτερα ενημερωμένοι ή μπορούν να εκτιμήσουν και να προβλέψουν, ρίχνουν ακόμη χρήμα σε τραπεζικά χαρτιά, παρά το γεγονός ότι οι τιμές έχουν διπλασιασθεί-τριπλασιασθεί σε έξι-επτά μέρες. Γράφουν κάποια κέρδη με “γυρίσματα” μετοχών, αλλά αυξάνουν συνεχώς τις τοποθετήσεις.
 Αυτό έγινε και σήμερα. Επί έξι ώρες γίνονταν προσπάθειες να αναχαιτισθεί η άνοδος και να μαζευτούν χαρτιά σε όσο το δυνατόν χαμηλότερες τιμές. Οι πραγματικές διαθέσεις φάνηκαν προς το τέλος της συνεδρίασης, με εσπευσμένες μαζικές αγορές.
 Ετσι οι δείκτες έκλεισαν σε υψηλά ημέρας, μετά από εντονες διακυμάνσεις και εναλλαγές προσήμων. Ο ΓΔ από -0.98% πήγε +1,85%, τερματίζοντας στις 1.134,28 μονάδες. Με την κίνηση αυτή επιβεβαιώνεται η ανοδική διάσπαση της αντίστασης στις 1.010-1.020 μονάδες, η οποία μπορεί να αποδειχθεί τώρα βραχυχρόνια στήριξη.
 Ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε +11.33%, ενώ ενδοσυνεδριακά είχε βρεθεί στο -2,17% .
 Τη σκυτάλη πήραν σήμερα η Εθνική (+19%) και η Πειραιώς (+16.2%), όπου αναμένεται το “μεγάλο πάρτι” με τα warrants. Η Eurobank συνέχισε την κούρσα με +12,8%. Σε αρνητικό έδαφος η Alpha (-3,1%). Νέο εντυπωσιακό άλμα σημείωση η Αττικής (+27,7%), που η τιμής της έχει τριπλασιασθεί (!) σε έξι μέρες.
 Από τις υπόλιπες μετοχές του FT25 τις καλύτερες επιδόσεις σημείωσαν: Coca Cola +4,3%, ΟΠΑΠ και ΟΛΠ +2% ΕΥΠΡΟ +1,5%, ΟΤΕ +1,3%. Στο κόκκινο με τις μεγαλύτερες απώλειες: ΣΩΛΚ -2,8% Follie -2,7%, Ελλάκτωρ -2,4.




sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: