ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.5.13

OHE: Κίνδυνος εκτροχιασμού της παγκόσμιας οικονομίας

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών αναθεώρησε εκ νέου σήμερα επί τα χείρω τις προβλέψεις του για την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη, που αναμένει πλέον ότι δεν θα ξεπεράσει το 2,3% το 2013, μένοντας στο ίδιο επίπεδο με το ρυθμό του 2012, πριν επιταχυνθεί στο 3,1% το 2014, κάτι που αποδίδει στην αναμενόμενη ανάκαμψη των ΗΠΑ.

Ο ΟΗΕ δεν έχει σταματήσει να αναθεωρεί προς τα κάτω τις προβλέψεις του για τον ρυθμό της ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας τον τελευταίο χρόνο: από 2,7% στο 2,4%, και κατόπιν στο 2,3% για το 2013, και από 3,2% σε 3,1% για το 2014.
 
Σε μια αναθεωρημένη έκδοση της έκθεσής του που τιτλοφορείται "Κατάσταση και προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας", η διεύθυνση οικονομικών και κοινωνικών υποθέσεων του ΟΗΕ (DESA) τονίζει ότι "εξακολουθούν να υφίστανται σημαντικές αβεβαιότητες (. . .) οι οποίες θα μπορούσαν να εκτροχιάσουν την αναιμική ανάκαμψη της παγκόσμιας ανάπτυξης".
 
Πέραν της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη, η οποία "παραμένει ένας μείζων παράγοντας (οικονομικού) κινδύνου", και των δημοσιονομικών προβλημάτων στις ΗΠΑ, η DESA επικαλείται και "νέους μεσοπρόθεσμους κινδύνους", όπως οι "δυνητικά βλαβερές συνέπειες" των μέτρων νομισματικής πολιτικής που έλαβε η Ιαπωνία για να τονώσει την οικονομία της.
 
Η έκθεση αναφέρεται σε μια "ταχεία υποτίμηση του γεν".
 
Η επιτυχία των ιαπωνικών μέτρων "παραμένει αβέβαιη", αλλά ο ΟΗΕ προβλέπει παρ' όλ' αυτά ότι η Ιαπωνία θα καταγράψει ανάπτυξη 1,3% το 2013 και 1,6% το 2014, προβαίνοντας σε πολύ πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις από τις προηγούμενες, τον Δεκέμβριο του 2012 (0,6% το 2013, 0,8% το 2014).
 
Η αναπληρώτρια γενική γραμματέας του ΟΗΕ αρμόδια για θέματα οικονομικής ανάπτυξης, Σαμσάντ Άχταρ, επισήμανε ωστόσο ότι η "παράτολμη" πολιτική που ασκεί η ιαπωνική κυβέρνηση ενέχει τον κίνδυνο να μειωθεί η δυνατότητα της ιαπωνικής κυβέρνησης να ελέγξει το χρέος της, και αυτό συνεπάγεται "κινδύνους για αρκετές αναδυόμενες ασιατικές οικονομίες".
 
Βέβαια "εκτύπωση" χρήματος και προγράμματα "ενέσεων" προς ανταγωνιστική υποτίμηση νομισμάτων, κάνουν ήδη ΗΠΑ, Βρετανία κι άλλες κεντρικές τράπεζες.
 
 
Οι πιέσεις στη βιομηχανική δραστηριότητα συνεχίζονται στην Κίνα η οποία δείχνει διαρκή δείγματα αδυναμίας και στο μέτωπο των επενδύσεων και των εξαγωγών που επιβραδύνουν, καθώς όλος ο πλανήτης “φρενάρει”.
 
 
 http://www.enet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: