ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.6.13

Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΘΑΝΕ - ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ Γ@ΜΗΣΕΙ

 
Εκνευρισμένη και ανήσυχη η Μέρκελ μετά τις αντιδράσεις στην αστοχία Σαμαρά...  Τους κράτάει στο χέρι και τους τρεις γερμανοτσολιάδες και τους απειλεί η ρουφιάνα...
Κι ενώ η Γερμανία έδειχνε να έχει... ερωτευτεί ξαφνικά και παράφορα την Ελλάδα της λιτότητας (την οποία η ίδια μας επέβαλε), φαίνεται πως το ίδιο ξαφνικά προσγειώθηκε και άρχισε να "βλέπει" με τα μάτια της λογικής, μετά το ξέσπασμα των κοινωνικών-πολιτικών αντιδράσεων που προκάλεσε το λουκέτο στην ΕΡΤ και την απρόβλεπτη και πρωτοφανή αλληλεγγύη που εκφράζεται καθημερινά από τα διεθνή ΜΜΕ.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έχει εκνευριστεί σφόδρα από τη διάσταση απόψεων των τριών κυβερνητικών εταίρων και η απειλή προσφυγής στις κάλπες είναι το τελευταίο που θα ήθελε η ίδια, τις παραμονές μάλιστα της δικής εκλογικής μάχης και αναμέτρησης. Σύμφωνα με όσα βγαίνουν από το Βερολίνο, η Μέρκελ έχει λάβει διαβεβαιώσεις από την ελληνική κυβέρνηση πως... 

Η λύση θα βρεθεί εσωτερικά, δίχως να υπάρξουν πρόωρες εκλογές, αλλά οι Γερμανοί φοβούνται πως ο έλεγχος της κατάστασης στην Ελλάδα χάνεται σταδιακά κι αυτό έχει πολιτικές προεκτάσεις.
Η "στήριξη" που παρείχε το τελευταίο διάστημα η Μέρκελ μέσω δημοσίων δηλώσεων της ιδίας ή του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στον Αντώνη Σαμαρά οφειλόταν στην πλήρη και έμπρακτη συμμόρφωσή του στο πρόγραμμα που έχει οριστεί για την Ελλάδα. Αν αυτό αλλάξει λόγω της ΕΡΤ, θα αλλάξει και η στάση της Μέρκελ. Η εκλογική αναμέτρηση του Σεπτεμβρίου εντείνει βεβαίως τις ευαισθησίες από την πλευρά του Βερολίνου, που δεν κρύβει ότι μέχρι τότε θέλει απόλυτη ησυχία σε όλα τα μέτωπα.
Προκειμένου μάλιστα να διασφαλίσει αυτή την ησυχία, έχει κινητοποιήσει και τον μηχανισμό του ώστε τόσο οι Γερμανοί πολιτικοί όσο και ο Τύπος να διαπιστώνουν κάθε τόσο βήματα προόδου που σημειώνονται στην Αθήνα, αναγορεύοντας σε «επιτυχία» την πολιτική λιτότητας που επεβλήθη στον ευρωπαϊκό Νότο [ξέρετε, αυτό που ονόμασαν πομπωδώς "success story" και νόμισαν ότι θα το καταπιούμε... αμάσητο].
Ο "ξαφνικός θάνατος" της ΕΡΤ αιφνιδίασε σαφώς και τη Γερμανία, που δεν αρέσκεται σε τέτοιους είδους δυσάρεστες εκπλήξεις και που ένιψε εξαρχής τας χείρας της για την αστοχία της ελληνικής κυβέρνησης. Η Μέρκελ εκτιμά πως ακόμα κι αν η λύση βρεθεί και η κυβέρνηση ξεπεράσει αυτόν τον σκόπελο, το μέτωπο που άνοιξε θα έχει επιπτώσεις. Θεωρεί πως η κίνηση του Αντώνη Σαμαρά εμπεριείχε υψηλό πολιτικό ρίσκο στα όρια σχεδόν του τυχοδιωκτισμού και μολονότι τον στηρίζει στην προσπάθειά του για μεταρρυθμίσεις, ωστόσο δεν προτίθεται να τον υπερασπιστεί... για να μη διακινδυνεύσει το παραμικρό... Αμ πώς!
 
 
ΑποΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια: