ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.13

Υπόδικος με το ν.σ. Ρουπακιώτη ο Μίκης;

Μ-ΡΣφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Μίκης Θεοδωράκης κατά της Μαρίας Ρεπούση, αλλά και κατά της «ψευτοαριστεράς» και τους «εθνομηδενιστές» όπως χαρακτηριστικά είπε.
Σε συνέντευξή του στο cretalive.gr, με αφορμή της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, χαρακτήρισε τη σημερινή αριστερά «λεπτεπίλεπτη», και μίλησε για «ανθέλληνες» και «απάτριδες».
Ο κ. Θεοδωράκης ήταν ιδιαίτερα σκληρός για τις δηλώσεις της κ. Ρεπούση σχετικά με την ιστορικότητα του χορού του Ζαλόγγου:
«Είναι προσόν που ζεις στην Ελλάδα και είσαι Έλληνας. Αν δεν το καταλαβαίνεις πήγαινε αλλού, πήγαινε να ζήσεις στη Νιγηρία! Αυτός ο αέρας που αναπνέεις και αυτά που βλέπεις δεν έγιναν έτσι, έγιναν από πατριώτες».
Και συνέχισε: «Πατρίδα δεν είναι μόνο να λες λόγια και να κάνεις δικτατορία. Πατρίδα είναι και ο Σολωμός, ο Καβάφης, είναι η τέχνη και οι θυσίες που έγιναν. Θέλει δύναμη μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα και τη βρωμιά να στέκεσαι και να λες ότι είσαι πατριώτης».
Τόνισε δε πως ο ίδιος είναι ριζωμένος αριστερός και πως η ρίζα της αριστεράς προέρχεται από την ελληνική επανάσταση:
«Έγινα αριστερός γιατί αυτοί που μίλησαν πρώτοι για κομμουνισμό, τους είδα να θυσιάζονται. Δεν ήταν άνθρωποι του γραφείου. Ήταν παλικάρια, ήταν άνθρωποι της δράσης».
http://www.nooz.gr/greece/sfodri-epi8esi-miki-kata-tis-repoisi3613
Προφανής ο “ρατσισμός” και η “γενετήσια προσβολή” και η “πρόκληση μίσους” από τον Μ.Θ. .  Αναμένουμε δηλώσεις Ρουπακιώτη-Κουβέλη και κατασταλτικά μέτρα από Δένδια-Σούρλα.
Ν.Κ.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: