ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.6.13

Η απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ μπορεί να αποτελέσει τη σπίθα…


Γράφει ο Μαγια
Η δράκα που μας κυβερνά δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Κυβερνά, ασκώντας πολιτική βίας και αυθαιρεσίας, τέτοια που μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα συναντάται. Θέτει σε κίνδυνο την ίδια τη Δημοκρατία.
Το μήνυμα έχει σταλθεί και προς τους βαστάζους, τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη: Εμείς κάνουμε τα κουμάντα κι αν δεν σας αρέσει, ρίξτε μας να πάμε σε εκλογές και να ψάχνετε την ψήφο σας με το φανάρι. Ενδεχομένως δεν τους έχουν ανάγκη μετά τα αυξημένα δημοσκοπικά ποσοστά του αδελφού κόμματος, της Χρυσής Αυγής. Αλλωστε, είναι το μοναδικό κόμμα πλην ΝΔ που συμφώνησε με το Σαμαρά στο κλείσιμο της ΕΡΤ.
Βενιζέλος και Κουβέλης αν όντως διαφωνούν, που δεν νομίζουμε, πρέπει σήμερα να αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση. Σε διαφορετική περίπτωση είναι απολύτως συνυπεύθυνοι. Η φάρσα “διαφωνούμε αλλά συναινούμε για να μην απειληθεί η κυβερνητική σταθερότητα” πρέπει να τελειώνει. Δεν μπορούν να ξεγελούν την κοινωνία με το κακόγουστο θέατρό τους
Για μια ακόμη φορά, η τήρηση του Συντάγματος και η υπεράσπιση της δημοκρατίας επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων.
Άλλωστε εδώ δεν πρόκειται μόνο για εκλογικούς σχεδιασμούς αλλά για την ίδια την λειτουργία της δημοκρατίας και η πρωτοφανής κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, η οποία συνεχίζεται στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, δείχνει ότι η κοινωνία αντιλαμβάνεται.
Το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και τα κατά τόπους παραρτήματα μετατρέπονται, δειλά-δειλά, σε κέντρα αντίστασης και δημοκρατικής ανατροπής.
Ο λαός έχει ανάγκη από την ελπίδα της αλλαγής, της ρήξης με ένα σύστημα εξουσίας που στηρίζεται στον φόβο και την κατατρομοκράτηση των πολιτών.
Η απόφαση για το κλείσιμο της ΕΡΤ μπορεί να αποτελέσει τη σπίθα.
ΥΓ1. Την παραίτηση της κυβέρνησης και την διεξαγωγή εκλογών ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην εκδήλωση του Ινστιτούτου «Ν.Πουλαντζάς» στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας ότι η δημόσια τηλεόραση «κλείνει όταν μια χώρα καταλαμβάνεται ή όταν γίνεται πραξικόπημα».
ΥΓ2. Δεδομένων των μέχρι στιγμής δημόσιων θέσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, επισημαίνουμε ότι είναι πασιφανής η απώλεια της δεδηλωμένης από την κυβέρνηση του Α. Σαμαρά, τονίζει η Λ. Κατσέλη, προσθέτοντας ότι, εκ των πραγμάτων προκύπτει σοβαρό κώλυμα συνταγματικότητας καθώς και προβλήματα νομικής υπόστασης και ισχύος του Νομοσχεδίου που κατατέθηκε, δεδομένου ότι από αυτό απουσιάζουν υπογραφές συναρμοδίων υπουργών όπως προνοεί το Σύνταγμα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: