ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.7.13

Η απόλυτη αυτοξεφτίλα του αρχιεπιθεωρητή Ρακιντζή, το πρωί στον Αυτιά!!! Μόνο 100 οι επίορκοι!!!

ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ 2 – Βγαίνει 2 – 3 φορές το χρόνο, λέει κάποια παπαριά, ανάλογα κατά πως πάνε τα κύματα και μετά τον ξαναχάνουμε στη ραστώνη του και στα παχύσαρκα νιάτα του.
 – Αν θυμάστε, ο περί ου ο λόγος Ρακιντζής, του οποίου η θητεία στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, έχει ταυτιστεί με τη πλέον ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ χρονική περίοδο της χώρας, πέρυσι τέτοιον καιρό, για να δικαιολογήσει την αδρανή ύπαρξή του, είχε βγει και είχε μιλήσει για ύπαρξη 2.600 διεφθαρμένων υπαλλήλων, και ότι είχε παραδώσει αρμοδίως σχετικό κατάλογο!!!! Την ίδια ή την επόμενη ημέρα, για να έχουν θέμα τα ιδιωτικά κανάλια της χούντας, επισκέφθηκε και τον προδότη Παπούλια, για τη σχετική θεατρική παράσταση μπροστά στις κάμερες.
  — Στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου (2013), ο άνθρωπος που έχει καταξεφτιλίσει τον θεσμό του αρχιεπιθεωρητή και τον έχει μετατρέψει σε πολιτική ορντινάντσα των διεφθαρμένων κυβερνήσεων, προκειμένου να διευκολύνει τις σχεδιαζόμενες απολύσεις στον δημόσιο τομέα, βγήκε και μίλησε, γενικά και ξεκάρφωτα, για ύπαρξη 7.000 επίορκων και… τεμπέληδων δημόσιων υπαλλήλων.
 – Όχι ότι δεν υπάρχουν, αλλά σημασία έχει η πολιτική μεθοδολογία του και ο αντιεπαγγελματικός αμοραλισμός του. Όταν υπηρετούσα, μόνο από δικούς μου ελέγχους, πανεύκολα μπορούσε να απαλλαγεί το δημόσιο, από καμιά 300ριά επίορκα μέλη ΔΣ νοσοκομείων και ιδρυμάτων και από άλλους τόσους επίορκους ή και ανάξιους υπαλλήλους, συνεργάτες των γαλαζιοπράσινων διεφθαρμένων διοικήσεων. Η μόνιμη παραπλανητική καραμέλα του Ρακιντζή ήταν και είναι, ότι για όλα φταίει εν τέλη η…. δικαστική και ανακριτική διαδικασία, της οποίας είναι γέννημα-θρέμμα!!!
 – Όμως όπως φαίνεται, παρά τις μητσοτακικές μακακίες, περί απομάκρυνσης των διεφθαρμένων υπαλλήλων, που έτσι κι΄ αλλιώς υπάρχουν και συντρώγουν με τα πιράνχας, από της τοποθετήσεως του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Τέντε, ως ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, υπάρχει μια σαφής αλλαγή της γαλαζιοπράσινης γραμμής, προκειμένου με τα κομματοσκυλικά ξόρκια, να εξαφανίσουν τη διαφθορά που τους περιβάλει!!!
 – Έτσι σήμερα στη πρωινή εκπομπή του Αυτιά, η οποία ήταν αφιερωμένη κυρίως στην επί αρχιεπιθεωρητή Ρακιντζή ΔΙΑΦΘΟΡΑ και στις υπάρχουσες πολλές ΕΠΩΝΥΜΕΣ λίστες, ο Αυτιάς είχε κάνει τηλεφωνική πρόσκληση και στον Ρακιντζή, από τον οποίο «αφελώς» ζήτησε να μάθει, που βρίσκεται το θέμα με την ΛΙΣΤΑ ΡΑΚΙΝΤΖΗ ΤΩΝ 2.600 ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ!!!! Ο Ρακιντζής, ακολουθώντας τη τακτική του νεόκοπου συντονιστή Τέντε, που χθες – προχθές μίλησε δημόσια, ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ, είπε κι΄ αυτός (ο Ρακιντζής) στον Αυτιά, ότι λόγω των… δικαστικών… διαδικασιών, οι διεφθαρμένοι υπάλληλοι, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 100…!!!! Κόκκαλο ο Αυτιάς…! Τόσος σαματάς για 100 διεφθαρμένους???… Μάλλον θα φώναξε τον Φουστάνο ο Σαμαράς για παρθενορραφή της διαφθοράς του και ξέχασε να μας ενημερώσει!!!…
 – Α, ρε Σαμπατακάκη, σχολή μάγων και γελωτοποιών έφτιαξες!!!…. Μήπως δάνεισες τους αληταράδες των Αθηνών, που τους έστελνες για θάψιμο υποθέσεων στη Βόρειο Ελλάδα???
 – Οι αρχιεπιθεωρητές μετά συντονιστών διαφθοράς, είναι για γέλια και για κλάματα. Εγώ, ο πτωχός πλην τίμιος Μπαρμπανίκος, απλά να υπενθυμίσω αυτό που ξέρουν και οι μάγοι και οι γελωτοποιοί, ότι διεθνείς οργανισμοί, ειδικευμένοι σε εκτιμήσεις μεγέθους της διαφθοράς στη δημόσια διοίκηση οποιασδήποτε χώρας, ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΡΑΚΙΝΤΖΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΤΕΝΤΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΣΑΜΠΑΤΑΚΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΠΡΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ, ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, δίνουν ποσοστό διαφθοράς 26% επί του συνόλου της σάπιας κρατικής μηχανής και ότι παράλληλα με αυτό, όλοι ξέρουν, ότι κυκλοφορούν ΔΙΕΘΝΩΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ή την ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ….. Σε αυτούς να απευθυνθεί ο συντονιστής Τέντες, για να μας βγάλουν από τη κορυφή της λίστας διαφθαρμένων χωρών (εξ αιτίας διεφθαρμένων κυβερνήσεων)….



ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλα αυτος ο γεροχοντρομπαλας, δεν επαιζε καποτε στο trash ερωτοδικιο. "η Πεπη οπως πρεπει" μου ερχεται να κανω εμετο...