ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.7.13

Η ΠΙΠΙΛΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 12 ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΡΙΤ.... ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΙΩΜΕΝΗ???

ΒΙΝΤΕΟ-Πιπιλή: Καταψηφίζω το άρθρο 12

Το άρθρο 12 του σχεδίου νόμου του υπουργείου Επικρατείας για τη «Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση» καταψήφισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή.
Η κυρία Πιπιλή ζήτησε να καταψηφίσει την παράγραφο 2 του εν λόγω άρθρου ωστόσο, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης της επεσήμανε ότι «άρθρο θα καταψηφίσετε, όχι παράγραφο».
«Ωραία, καταψηφίζω το άρθρο 12» είπε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Το άρθρο 12 του αναφέρει συγκεκριμένα:
«1. Ο Μεσολαβητής της ΝΕΡΙΤ-Α.Ε. είναι αρμόδιος για την εξέταση καταγγελιών, παραπόνων και αιτημάτων απάντησης για όλες τις εκπομπές και τα προγράμματα της Εταιρίας. Προς τούτο απευθύνει συστάσεις και γνώμες προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τους επικεφαλής των αρμοδίων Διευθύνσεων της Εταιρίας.
 2. Τον Μεσολαβητή επιλέγει το ΕΣ από κατάλογο τριών (3) υποψηφίων που καταρτίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος από δημοσιογράφους εγνωσμένου κύρους, μέλη της Ε.Σ.Η.Ε.Α. Η θητεία του Μεσολαβητή είναι τριετής και μπορεί να ανανεωθεί μια το πολύ φορά. Την  αποζημίωσή του καθορίζει το Διοικητικό Συμβούλιο».

Δείτε το βίντεο 
 


info by enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: