ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.7.13

ΟΠΑΠ: Καλείται σε απολογία ο Κόκκαλης

Στον ανακριτή ο Κόκκαλης για απιστία στον ΟΠΑΠ
Όπως ήταν αναμενόμενο το εξώδικο της Emma Delta περιέπλεξε ακόμη περισσότερο τις ισορροπίες και τις προοπτικές του ΟΠΑΠ πυροδοτώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις στο θέμα. Ο ανακριτής Γαβριήλ Μαλλής μετά από εντολή της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου καλεί σε απολογία τον Σωκράτη Κόκκαλη καθώς και στελέχη του ΟΠΑΠ και της Intralot. Η έρευνα αφορά τη σύμβαση του 2007 μεταξύ των δύο εταιριών για την προμήθεια τερματικών και υλικών τεχνολογικής υποστήριξης. 
Η εξέλιξη αν χαρακτηρίζεται αναμενόμενη από στελέχη και παράγοντες της αγοράς, μετά το εξώδικο της Emma Delta και του Δημήτρη Μελισσανίδη, εκτιμάται ότι αποτελεί ένα ακόμη εμπόδιο στην προοπτική αποκρατικοποίησης του ΟΠΑΠ. Παράλληλα καλά πληροφορημένες πηγές επισημαίνουν ότι αν και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δρα με απόλυτη πολιτική κάλυψη εντούτοις οι εξελίξεις αναμένεται να πυροδοτήσουν νέα επιχειρηματικά και πολιτικά μέτωπα σε τομείς που η κυβέρνηση καλλιεργούσε κλίμα ασφάλειας και ανάπτυξης.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες της θυγατρικής του ΟΠΑΠ, Glory Technology, λίγες ημέρες πριν από τον διαγωνισμό που είχε προκηρυχθεί, παραιτήθηκαν δύο μέλη της επιτροπής αξιολόγησης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεξαχθεί ο διαγωνισμός και το έργο να ανατεθεί απευθείας στην Intralot.

Μάλιστα, στη μήνυση της η Glory Technology ισχυρίζεται ότι θα προμήθευε το έργο με κόστος 80 εκατ. ευρώ, ενώ η Intralot έλαβε περίπου 280 εκατομμύρια.



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: