ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.7.13

ΔΕΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ : "ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΔΙΨΑΝΕ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ"

Νίκος Δένδιας
Ανησυχητικά είναι τα στοιχεία του φαινομένου των αυτοκτονιών αστυνομικών τα οποία αποτυπώνονται σε έγγραφο του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή έπειτα από σχετική ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα στοιχεία προέρχονται από την αρμόδια Διεύθυνση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και αποκαλύπτουν ότι την περίοδο 2010-2013 καταγράφηκαν 16 αυτοκτονίες αστυνομικών, εκ των οποίων οι 5 σημειώθηκαν το τρέχον έτος.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται για τα περιστατικά αυτόχειρων αστυνομικών, το έτος 2010 καταγράφηκαν 4 υποθέσεις τετελεσμένων αυτοκτονιών, ακόμη 4 υποθέσεις το 2011, 3 το 2012 και 5 το τρέχον έτος, για τις οποίες εκδηλώθηκαν άμεσα από τις Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ, όλες οι προβλεπόμενες αστυνομικές και δικονομικές ενέργειες.
Για το θέμα των αυτοκτονιών αστυνομικών, τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι κ.κ. Δημήτρης Τσουκαλάς, Μαρία Διακάκη, Χαρούλα Καφαντάρη και Στάθης Παναγούλης είχαν καταθέσει ερώτηση στη Βουλή μετά την αυτοκτονία αστυνομικού που υπηρετούσε στα Χανιά και έβαλε τέλος στη ζωή του τον Ιούνιο με το υπηρεσιακό του όπλο. Οι βουλευτές συνδέουν το φαινόμενο με την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι ένστολοι, λόγω των περικοπών και της οικονομικής τους εξαθλίωσης.
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη εκ προοιμίου σπεύδει να επαναλάβει ότι «δεν υπάρχει ένας καθολικά αποδεκτός παράγοντας που προκαλεί στον άνθρωπο τέτοιας ακραίας μορφής αυτοκαταστροφικές τάσεις» και ότι «πρόκειται για φαινόμενο πολυπαραγοντικό που σχετίζεται τόσο με εξωγενείς παράγοντες, όπως είναι το περιβάλλον (κοινωνικό, οικογενειακό, επαγγελματικό κλπ) όσο και με ατομικούς-εσωτερικούς (ψυχολογικοί, συναισθηματικοί, προσωπικότητα του ατόμου κλπ).

 paraskhnio

Δεν υπάρχουν σχόλια: