ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.7.13

ΘΑΥΜΑ!!! Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ!!.... ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ

Διώξτε τους. Είναι επικίνδυνοι

Τρελοί ή βλάκες, προβοκάτορες ή άσχετοι, όπως κι αν πει κανείς αυτούς που σχεδιάζουν τη φορολογική πολιτική της χώρας εκεί στο υπουργείο Οικονομικών, σίγουρα έχουν μία αναμφισβήτητη ιδιότητα: είναι επικίνδυνοι.

Διώξτε τους. Είναι επικίνδυνοι

Και πρέπει σήμερα, Σαμαράς ή Στουρνάρας, να τους διώξει αυτούς τους ανθρώπους γιατί οδηγούν τη χώρα κατευθείαν στο γκρεμό, στη διάλυση και στην πτώχευση.

Ή μήπως για όλα φταίει ο Στουρνάρας που δείχνει να ζει μέσα σε μία γυάλα και να μην καταλαβαίνει τίποτα από το μαρτύριο του ελληνικού λαού;

Έβαλαν αυτοί οι τρελοί ή βλάκες, οι προβοκάτορες ή άσχετοι 9 βαριά νέα φορολογικά μέτρα μέσα στο καλοκαίρι. Εννιά μαχαίρια στην ελληνική οικονομία σε μήνες που εννοείται ότι θα μας δώσουν μία ανάσα από τον τουρισμό.

Και δεν τους απασχόλησε καθόλου ποιος θα πληρώσει τώρα αυτά τα νέα φορολογικά μέτρα. Ο έμπορος και ο επιχειρηματίας που δεν έχουν να πληρώσουν ΦΠΑ και από ώρα σε ώρα μπαίνουν φυλακή ή ο υπάλληλος που έχει να πληρωθεί 4-5 μήνες;

Δεύτερο έγκλημα. Καθώς από μέρα σε μέρα αλλάζουν συνεχώς το φορολογικό νομοσχέδιο προσθέτοντας και αφαιρώντας μέτρα αναγκάστηκαν να δηλώσουν παράταση φορολογικών δηλώσεων μέχρι τέλος Αυγούστου.
Αυτό σημαίνει ότι κατά τον Οκτώβρη-Νοέμβρη θα μας έρθουν οι λυπητερές από την εφορία και θα πρέπει μέχρι τέλος του έτους να πληρώσουμε ό,τι μας αναλογεί.

Τώρα καλύτερα να μην γράψω τι θα τους δώσουμε. Γιατί μόνο αυτά μας έμειναν (τουλάχιστον στους άντρες).

Ούτε την ανάσα μιας ρύθμισης δεν μας προσφέρουν γιατί πρέπει να πληρώσουμε μέχρι τέλος του Δεκέμβρη 2013 τα χρέη μας στην εφορία.

Και επειδή δεν έχουμε να πληρώσουμε, τα φορολογικά έσοδα 31 Δεκέμβρη του 2013 θα βρίσκονται εντελώς εκτός ορίων της τρόικα. Που σημαίνει ότι θα έρθουν αυτοί, θα δουν ότι δεν εισπράξαμε τίποτα και θα ζητήσουν νέο αίμα.

Μιλάμε για έναν απίστευτο φαύλο κύκλο και ένα σπιράλ του θανάτου για την ελληνική οικονομία.

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια και όσο αυτοί οι επικίνδυνοι ηλίθιοι θα σχεδιάζουν τη φορολογική πολιτική σε αυτή τη χώρα, η ζωή μας θα βρίσκεται στο ικρίωμα.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: