ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.7.13

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!! ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!!! Καινούργιες απάτες σε βάρος του ελληνικού λαού!


Εγκλήματα χωρίς τέλος!
     Όλα στο σφυρί. όσο όσο… Σύμφωνα με τη σχετική διακήρυξη του ΤΑΙΠΕΔ… με μόνο 570.000 ευρώ αγοράζεις παραθαλάσσια έκταση στη Νέα Ηράκλεια της Χαλκιδικής ούτε ενός ούτε δύο αλλά 28 στρεμμάτων (μόνο 20.000 ευρώ το στρέμμα)! Είναι να τρελαίνεσαι για το πλιάτσικο! 
     Μέγα σκάνδαλο. τεράστια πρόκληση. ατέρμονη προδοσία..
     Κάποιοι «τζάμπα μάγκες» υπουργοί και άγνωστα μέλη του ΤΑΙΠΕΔ ξεπουλάνε την περιουσία ΜΑΣ ανενόχλητοι όσο όσο, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα! Όπως έλεγε ο Ρουσώ : Άνθρωποι χωρίς περιουσία χάνουν την ελευθερία τους. 
Είναι οι γνωστοί μας και μη εξαιρετέοι υπουργοί: «Ι. Στουρνάρας, Κ. Χατζηδάκης, Κ. Αρβανιτόπουλος, Ε. Λιβιεράτος και Όλγα Κεφαλογιάννη», μαζί με την κλίκα των μελών του ΤΑΙΠΕΔ (Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου), που για ευνόητους λόγους είναι σχεδόν όλα άγνωστα. Γνωστά είναι δυο τρία ονόματα και κάπου εδώ σταματάει η επίσημη ενημέρωση. Για τους λοιπούς επαγγελματίες που επανδρώνουν το όχημα μεταφοράς εθνικού πλούτου προς τα καιροφυλακτούντα λαμόγια δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση. 
     Το Ταμείο, δεν έχει ανακοινώσει ούτε τα πρόσωπα, που κάλυψαν τις επτά θέσεις των εμπειρογνωμόνων (προβλέπονται από τη νομοθεσία). Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τις εισηγήσεις των εμπειρογνωμόνων σχετικά με τα θέματα απεμπόλησης της περιουσίας του ελληνικού λαού. Είναι επίσης άγνωστο πόσα στελέχη, από πού και με ποιο τρόπο προσελήφθησαν από το Ταμείο! Όλα αυτά καλύπτονται από ένα πέπλο μυστικότητας! Η διοίκηση του Ταμείου ξέχασε πολύ γρήγορα το λογαριασμό. Έτσι, με εξαίρεση μία αναφορά που δημοσιοποιήθηκε την 1η Νοεμβρίου 2011 και αφορά σε έναν απολογισμό έργου του α’ τριμήνου της λειτουργίας του, έκτοτε δεν υπάρχει κανένα στοιχείο. Καμία αναφορά ούτε καν συγκεντρωτική δεν υπάρχει για το Ταμείο, το οποίο συνεχίζει να λειτουργεί υπό καθεστώς αδιαφάνειας και διαπλεκόμενων γνωριμιών.
     Και συ Έλληνα τι κάνεις? Θα ανέχεσαι, να σε εξαπατούν έτσι προκλητικά μια χούφτα απατεώνες? Θα αντέχεις να σου κλέβουν τις παραλίες, στις οποίες έκαναν ελεύθεροι τα μπάνια τους οι πρόγονοί σου κι εσύ, αλλά θα απαγορευτούν πλέον για τα παιδιά σου? Κακόμοιρε ανθρωπάκο, μένεις προσκολλημένος σε κάποιο παραδοσιακό κοινοβουλευτικό κόμμα και θεωρείς ότι είσαι πολιτικοποιημένος και συνειδητοποιημένος? Τίποτα από όλα αυτά! Ένα θύμα είσαι κι ένας βλάκας. Ξύπνα! Κάνε κάτι! Μια διαμαρτυρία με ένα πανό. Ένα fax, ένα μήνυμα, ένα τηλεφώνημα σε ένα μμε, σ ένα κυβερνητικό όργανο, κάπου τέλος πάντων. Στο κόμμα σου, στο σύλλογό σου στο φορέα σου κοκ. Όσο μένεις κοιμισμένος, θα είσαι παρών-απών.. ζόμπι! 

Αθανάσιος Καρανάσιος 18/07/2013

     ΥΓ. Στη φωτογραφία, η φανταστική παραθαλάσσια έκταση 28 στρεμμάτων στη Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής με μόνο 20.000 ευρώ το στρέμμα! Αίσχος! Προδοσία. Ζητάμε την τιμωρία των κολάσιμων!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: