ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.7.13

Ο Ρεν ανοίγει το... παράθυρο για έξοδο του ΔΝΤ

Ο Ρεν ανοίγει το... παράθυρο για έξοδο του ΔΝΤ
Επί τάπητος έχει τεθεί το ενδεχόμενο και η προοπτική διάσπασης της τρόικας και αποχώρησης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου αππ την Ευρωζώνη, όπως αποκάλυψε το Sofokleousin.gr. Η συζήτηση για το θέμα μπαίνει στο προσκήνιο της Ευρωζώνης με τους Ευρωπαίους αξιωματούχους και παράγοντες κυβερνήσεων των χωρων-μελών να τοποθετούννται ευθαρσώς και δημοσίως. Μετά τις παρεμβάσεις Σόιμπλε και Ρέτινγκ έρχεται ο..ισοροπιστής Όλι Ρεν να τοποθετηθεί υπέρ της παορυσίας του ΔΝΤ,αφήνοντας όμως παράθρο για το ρόλο του.

Σαφή διαφοροποίησή του από τις θέσεις της Επιτρόπου Ρέντινγκ και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατέγρααψε ο καθ ύλην αρμόδιος επίτροπος Οικονομικών της Κομισιόν. Ο Όλι Ρεν ερωτηθής σχετικά με τις δηλώσεις της Λουξεμβουργιανής επιτρόπου κατέστησε σαφές ότι η τεχνογνωσία του ΔΝΤ είναι απαραίτητη,ενώ ο συνδυασμός και συγκεραασμός όλων των εμπλεκομένων στην τρόικα είναι καταλυτικός για την ομαλή και επιτυχή έξοδο από την κρίση.

Από την ανάλυση των δηλώσεων του Ρεν προκύπτει ότι το θέμα έχει περισσ΄τοερες διαστάσεις αλλά παράλληλα ότι η ρήηξη είναι δρομολογημένη και μάλλον αναπόφευκτη. Ο επίτροπος Οικονομκών υποθέσεων αν και χααρακτήρισε απαραίτητη την τεχνογνωσία του ΔΝΤ δεν αποσαφίνησε αν συμβαίνει το ίδιο και με τη χρηματοδοτική στήριξη που προσφέρει.

Ο διαχωρισμός των ρόλων του ΔΝΤ από τον Όλι Ρεν είναια ορατός και εύκολα αντιληπτός, παοκαλύπτοντας μια ακόμη εκδοχή και ένα επιπλέον σενάριο που συζητάται. Ο Ρεν προσπαθώντας να διαδραματίσει ρόλο ισοροπιστή αρνείται τηη λογική "όλα ή τίποτα" ατην οποία παίζεται για την ώρα το παιχνίδι και προσφέρει την εναλλακτική του... συμβουλευτικού ΔΝΤ.

Ο Όλι Ρεν με αυτό τον τρόπο προσπαθει να απαντήσει τόσο στην επίτροπο Ρέτινγκ όσο και στις δηλώσεις Λαγκάρντ η οποία προειδοποίησε ότι το ΔΝΤ δεν είναι ATM.

Η Λαγκάρντ θέλησε από τη Ρουμανία όπου βρέθηκε για την επαανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων με τη χώρα να τοποθετηθεί Δδημοσίως για το ρόλο και τη θέση του ΔΝΤ στα προγράμματα διάσωσης,απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς σε όσους προσπαθούν να το περιορίσουν.

Είναι λοιπόν σαφές ότι η τρόικα με τη σημερινή της μορφή θα πάψει σύντομα να υφίσταται, οπότε το ζητούμενο είναι ο επανακαθορισμός της θέσης του ΔΝΤ και οι διαθέσεις των Ευρωπαίων.



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: