ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.7.13

ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ... ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΕΡΕΣ..

Ο Σκανδαλίδης κατακεραυνώνει τον Σαμαρά και βάζει φωτιές στη δικομματική

ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ Κ.Ο. ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
Ο κ. Σκανδαλίδης κατηγόρησε τον κ. Σαμαρά ότι επέλεξε τη ρήξη στο ζήτημα της ΕΡΤ προκειμένου να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές
«επειδή δεν βγαίνει το πρόγραμμα», αλλά «ανέκρουσε πρύμνα γιατί δεν του βγήκε».
Τόνισε επίσης ότι σε κάθε περίπτωση στη νοοτροπία του κ. Σαμαρά είναι η λειτουργία μονοκομματικής κυβέρνησης και επιμένει σε αυτό. Πρόσθεσε μάλιστα ότι μετά τον ανασχηματισμό, από πλευράς ΝΔ η κυβέρνηση έκανε «τρία κλικ δεξιά».
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε επίσης ότι «δεν μπορούμε να μιλάμε για στρατηγική συμφωνία με τη ΝΔ ως τη μόνη προοπτική για τη χώρα» και εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός ότι δεν υπάρχει γραπτό κείμενο για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας. Ενώ πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να προχωρά βήμα-βήμα και να αποφασίζει τι θα ψηφίζει και τι όχι.
Επίσης ο κ. Σκανδαλίδης έκανε λόγο για «απόλυτη παραχάραξη της ιστορίας, της διαδρομής και της προσφοράς του ΠΑΣΟΚ» από πλευράς στελεχών της ΝΔ, που προχωρούν σε «συνειδητή αμαύρωση της εικόνας του Ανδρέα Παπανδρέου». Και προειδοποίησε ότι «καμία παράταξη που βουλιάζει στην αμνησία και την αμεριμνησία της δεν έχει μάλλον».
(Από newsit.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: