ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.7.13

Η έκθεση ψήνεται, η δόση στο ψυγείο Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της, λέει ο Σόιμπλε

 Η έκθεση ψήνεται, η δόση στο ψυγείο


Η δόση των 2,5 δισ. που περιμένει το οικονομικό επιτελείο παραμένει στον αέρα καθώς αν και οι εγκρίσεις είναι διαδικαστικού χαρακτήρα εν τούτοις η τρόικα δεν έχει υποβάλει ακόμα την έκθεση αξιολόγησης της πορείας υλοποίησης του προγράμματος. όσο όμως οι διαδικασίες καθυστερούν τόσο εντείνεται η ανησυχία για νέα εμπλοκή.
Άλλωστε μόνο τυχαίες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις Σόιμπλε με τις οποίες επισημαίνει ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει υλοποιήσει 5 από τα 24 προαπαιτούμνα για την εκταμίευση. Αν και με δεδομένο το πολιτικό κλίμα και τις ισορροπίες στην Ευρωζώνη η δόση αναμένεται να εκταμιευθεί κανονικά -όπως πάντα στο παραπέντε-.
Η τοποθέτηση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών δημιουργεί εικόνα ανατροπής του καλού κλίματος που διαμορφώθηκε με την επίσκεψη και αποκαλύπτει τη στροφή του Βερολίνου στη σκληρή γραμμή.
Αν τώρα αυτές οι εξελίξεις εξετασθούν κάτω από το πρίσμα της συνάντησης Σαμαρά-Ομπάμα, των επαφών Λιού στην Αθήνα, της υπό προετοιμασία έκθεσης της τρόικας τότε η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι μάλλον ζοφερή.
Σε δηλώσεις του που δημοσιεύει το  Bloomberg, ο Σόιμπλε ώρες πριν από την αυριανή συνεδρίαση του EuroWorking Group, ταράζει τα νερά λέγοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει υλοποιήσει 5 εκ των 22 προαπαιτούμενων μέτρων, όπως αυτά είχαν συμφωνηθεί στην συνεδρίαση του Eurogroup, στις 8 Ιουλίου.
Όπως επισήμανε η γερμανική Βουλή θα περιμένει την ελληνική κυβέρνηση για να εγκρίνει την εκταμίευση της δόσης των 2,5 δισ. ευρώ έως και τις 29 Ιουλίου.
Αναφερόμενος στην αυριανή συνεδρίαση του EuroWorking Group ο κ. Σόιμπλε είπε ότι αντικείμενο θα είναι η πρόοδος του ελληνικού προγράμματος, η οποία και θα καθορίσει την στάση των εταίρων ως προς την εκταμίευση ή μη της δόσης.

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: