ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.7.13

Ο ΤΖΑΜΤΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

 

ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΧΟΥΝΤΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΕΙΣΑΚΟΥΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
Την προσωρινή απόσυρση του άρθρου 108 του πολυνομοσχεδίου, που αφορά τον υπολογισμό των αποζημιώσεων των δημοσιογράφων και του προσωπικού της ΕΡΤ, ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, διευκρινίζοντας πως το άρθρο θα κατατεθεί σε άλλο νομοσχέδιο, μετά από επανεξέτασή του.
Η διάταξη προέβλεπε την εξαίρεση των συγκεκριμένων εργαζομένων από τον νόμο του 1967 για τις αποζημιώσεις λόγω λύσεων συμβάσεων. 

Προηγουμένως, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, είχε ζητήσει την απόσυρσή της, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «εμείς που στηρίζουμε και έχουμε ψηφίσει να κοπούνε οι συντάξεις του ΟΓΑ, δεν δίνουμε 80 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις» και χαρακτηρίζοντας την ΠΟΣΠΕΡΤ «σωματείο του ΣΥΡΙΖΑ». 
Πρωτοβουλία για την απόσυρση της διάταξης είχαν αναλάβει, σύμφωνα με πληροφορίες, και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρις Κουκουλόπουλος, υπενθύμισε πως το ΠΑΣΟΚ είχε προτείνει για την ΕΡΤ «εκκαθάριση εν λειτουργία» και ζήτησε από τη Νέα Δημοκρατία να αναλάβει τις ευθύνες της για την «μονομερή ενέργεια» του κλεισίματος της ΕΡΤ, η οποία -όπως τόνισε- θα στοιχίσει σε κάθε περίπτωση περισσότερα απ' ό,τι η εκκαθάριση εν λειτουργία. 
«Όλα τα πανηγύρια και το πέρα δώθε θα αποδειχθούν ψέματα και κοντά ποδάρια τις επόμενες μέρες» δήλωσε ο κ. Κουκουλόπουλος. Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: