ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.7.13

Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της ΕΕΤΤ

Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της ΕΕΤΤ
Επικίνδυνες πρακτικές και η έλλειψη διαφάνειας απειλούν υποσκάπτουν την αξιοπιστία και μέχρι πρότεινος εγνωσμένο κύρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομίων. Πληροφορίες από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ανταγωνισμού αναφέρουν ότι έχουν γίνει καταγγελίες για επικίνδυνες πρακτικές και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι οι οποίες όχι μόνο δεν βοηθούν τη βελτίωση του ανταγωνισμού και τη ρύθμιση των αγορών που επιβλέπει αλλά οδηγούν σε άνοδο των τιμών σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο που το καταναλωτικό εισόδημα περιορίζεται δραστικά.
Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές η ΕΕΤΤ ακολουθεί πρακτικές οι οποίες πλήττουν τον ανταγωνισμό και δημιουργούν δομικές ανισορροπίες οι οποίες επιδρούν σωρευτικά στο εισόδημα του καταναλωτή περιορίζοντας τις δυνατότητες επιλογών που διαθέτει και χειραγωγόντας -σε αρκετές περιπτώσεις- τη ζήτηση υπηρεσιών σε συγκεκριμένα κανάλια.
Το θέμα αν και συζητείται καιρό στος διαδρόμους των Βρυξελλών και του υπουργείου Ανάπτυξης στην Ελλάδα, εσχάτως φαίνεται ότι έχει αναζωπυρωθεί προκαλώντας το ενδιαφέρον ακόμα και επιτρόπων, ενώ άλλες πηγές αναφέρουν ότι ετοιμάζονται σχετικές ερωτήσεις για το ρόλο και τις πρακτικές της ΕΕΤΤ τόσο στο ελληνικό Κοινοβούλιο όσο και στο ευρωπαϊκό.
Από την ΕΕΤΤ διαρρέεται ότι τα πάντα γίνονται με τα συνήθη και εγκεκριμένα στάνταρντ πρακτικών και διέποντα από διαφάνεια, χωρίς όμως να αναγνωρίζεται η ύπαρξη προστριβών.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν στο Sofokleousin.gr πως από οι πρακτικές που ακολουθούνται έχουν προκαλέσει και αντιδράσεις στους κόλπυς της ΕΕΤΤ καθώς μεσαία και κατώτερα στελέχη έχουν κατά καιρούς υποβάλει ενστάσεις για τον τρόπο διαμόρφωσης των τιμών καθώς και για τις καθυστερήσεις στην έγκριση προϊόντων.
Οι πρακικές αυτές υποσκάπτουν τον ανταγωνισμό και δημιουργούν ασύμετρες απειλές τόσο προς της εταιρίες που δραστηριοποιούνται στις τηλεπικοινωνίες οι οποίες εκτός από το αντίξοο οικονομικό περιβάλλον καλούνται να αντιμετωπίσουν και μια διαρκώς μεταβαλλόμενη πρακτική από την πλευρά του επόπτη της αγοράς. Υπό αυτό το πρίσμα καθίστνται ουτοπικές οι προσπάθειες των διοικήσεων για να προβλέψουν το κόστος και να προσαρμόσουν την πολιτική των εταιριών τους.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: