ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.7.13

Ο Καμμένος καταγγέλλει ως κοινό εκβιαστή τον Ψυχάρη! Τι αποκαλύπτει για τις offshore του κυρ Σταύρου…

camenospisxaris4
Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ Σταύρο Ψυχάρη. 
Ο Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) στη Θεσσαλονίκη και απάντησε για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» το οποίο αναφέρεται σε «υπεράκτια μυστικά», τόσο του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ., όσο και του πατέρα του Ηλία για το σκάφος «Iliatoras of London».
Ο Πάνος Καμμένος ισχυρίστηκε ότι ο Σταύρος Ψυχάρης τον εκβίασε λέγοντάς του ότι δεν θα γράψει για το κότερο «Ηλιάτορας» αν στηρίξει το γιο του Ανδρέα -βουλευτή της ΝΔ- για δήμαρχο.
«Ο κύριος αυτός στο δημοσίευμα το οποίο αναπαράγει, ο κ. Ψυχάρης, ζήτησε χθες να το αποσύρει σε τηλεφώνημα με μεσολαβητή του, προκειμένου να στηρίξω τον γιο του ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων και να αποσύρω τις αγωγές εναντίον του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.
Παράλληλα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προανήγγειλε ότι θα καταθέσει αγωγή εναντίον του κ. Ψυχάρη. «Του μηνύουμε ότι τα δάνεια που έπαιρνε από τους πολιτικούς της τρόικας για να κρύβει τα σκάνδαλά τους και τα οποία τα μετέφερε σε offshore εταιρίες και σε πλούτο που έλειψε από τον ελληνικό λαό, θα τα γυρίσει πίσω.
Όπως τα 100 εκατομμύρια που πήρε το Μέγαρο Μουσικής την ώρα που πάνε να κλείσουν την ΕΛΒΟ για 25 εκατομμύρια.
Τα όργανα της τρόικας και οι διάφοροι νταβατζήδες των μέσων μαζικής ενημέρωσης πρέπει να ξέρουν ότι υπάρχει ένα λαϊκό κίνημα που δεν γονατίζει, ούτε απειλείται, ούτε προσκυνά. Θα τους τσακίσουμε», πρόσθεσε ο Πάνος Καμμένος.



πηγη

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για την ταμπακιέρα ουδέν ο αρχηγός Πάνος που θα κατατροπώσει τη διαφθορά και το μεγάλο κεφάλαιο. Όποιο παραμύθι και αν σκαρφισθεί δεν μπορεί να κρύψει τις πομπές του ο ανεπάγγελτος και μοσχαναθρεμμένος με τα λεφτά του πατέρα του. Αντε και καλός Καρατζαφέρης υστερικέ!!!!