ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.7.13

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ public issue : ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ Π@ΥΤΣΑ ..ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ...ΚΑΛΑ "ΚΟΥΝΗΜΑΤΑ" ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ


publicissue

Αρκετά ενδιαφέρουσα στοιχεία προκύπτουν από το βαρόμετρο της public issue που παρουσιάστηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το ντέρμπι ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται, ενώ το ΠΑΣΟΚ δείχνει να κερδίζει έδαφος μετά τον ανασχηματισμό.
Η Νέα Δημοκρατία έρχεται πρώτη με 28,5% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 27,5%.
Η Χρυσή Αυγή παραμένει Τρίτη με 11%, ενώ έκπληξη αποτελεί η ανοδική τάση του ΠΑΣΟΚ που φτάνει το 8% (με ανώτατο όριο το 9,5%).
Αντίθετα, η Δημοκρατική Αριστερά παρουσιάζει εκ νέου απώλειες και πιάνει οριακά το 3%.
Στο 7% το ΚΚΕ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  ΤΗΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟ ΜΑΥΡΗ ΓΙΑΝΝΗ
ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΗΣ  PUBLIC ISSUE, ΒΓΕΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΣΚΑΪ ΜΕ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ 5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ… ΟΡΜΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!



Δεν υπάρχουν σχόλια: