ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.8.13

ΒΟΜΒΑ! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ??? ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ "ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ" ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ"

Χαικάλης Καραμανλής Πολιτικό σάλο έχει προκαλέσει η αναφορά του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη κατά την διάρκεια πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1,  όπου ο βουλευτής πρότεινε την ένωση όλων των κομμάτων-πλην της Χρυσής Αυγής- με πρωθυπουργό τον Καραμανλή και αντιπρόεδρο τον Τσίπρα.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το kourdistoportocali.com o καλός βουλευτής δεν θα έπαιρνε την σχετική πρωτοβουλία εάν δεν είχε το ok του Πάνου Καμμένου. Από το πλευρά του αρχηγού των ΑΝΕΛ δεν παραλείπουν να αναφερθούν στην φιλική σχέση ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Κώστα Καραμανλή. Οι δύο άνδρες τα λένε συχνά ενώ πρόσφατα γευμάτισαν στη Ραφήνα μετά από μια καλή ψαριά του Πάνου στα νερά της Ικαρίας-μια κακαβιά μούρλια.

1 σχόλιο:

Κλεάνθη είπε...

Ο λαός δεν ξεχνά τί σημαίνει πασοκ. Δηλαδή μακριά χέρια και μέλι. Όταν ο Καραμανλής έλεγε οτι πρέπει να συμμαζευτούμε και ο γαπ να βοηθήσει ο γαπας έλεγε "λεφτά υπάρχουν?" στο δντ βεβαίως βεβαίως.