ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.8.13

Έλεος! Όχι άλλη Βούλτεψη...


Να τους βγάλουν τα νύχια και τα δόντια! ήταν η πρόταση της Σοφίας Βούλτεψη  προκειμένου να μιλήσουν οι μάρτυρες στην Εξεταστική Επιτροπή.
Κάθε φορά που "αμολάει" την μπαρούφα της η Δεξιά  κυρία της Ν.Δ., την πληρώνει ο μακαρίτης Αριστερός πατέρας της, βγάζοντάς του στην φόρα την αμφίδρομη πολιτική  και επαγγελματική του διαδρομή.
Πριν την χούντα ...
δούλευε στην ΑΥΓΗ και μετά την πτώση της χούντας ο Γιάννης Βούλτεψης η "Ακέλας"(ο μοναδικός βασιλοκομμουνιστής στην Ελλάδα, όπως είπε ο Συρίγος) πήρε το βάπτισμα  στον αστικό Τύπο, ως στέλεχος στην «Απογευματινή». Ο Αριστερός πατήρ της Σοφίας υπήρξε... Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της «Νέας Δημοκρατίας» διατηρώντας πολύ φιλικές σχέσεις με τον Κ. Μητσοτάκη. Τα κόλπα του  μπάρμπα-Γιάννη  δημοσιογράφου, με θητεία στο αντάρτικο και εκτοπίσεις, το να καλοβλέπει το βασιλιά και να δείχνει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη Ν.Δ. απ' όση στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, που, εκτός των άλλων, ενστερνιζόταν τα συνθήματα και δανειζόταν τα οράματα της Αριστεράς , είχαν μπερδέψει πολύ κόσμο, μεταξύ άλλων και την κόρη του, που φαίνεται πως κληρονόμησε τα χούϊα του.
Άλλο όμως να διαβάζεις τα άρθρα του πατέρα της στις εφημερίδες, κι άλλο να ακούς την παραταϊσμένη με γλιστρίδα θυγατέρα, καθε πρωί, αδιάκοπα στα κανάλια.
Είναι βασανιστήριο. 
Υπάρχουν αξιοπρεπείς πολιτικοί εκλεγμένοι , που δεν τους έχει ακούσει η Ελλάδα ούτε στο ραδιόφωνο, και κάποιοι αχαρακτήριστοι, μας επιβάλλουν καθημερινά να ακούμε τα σαλιαρίσματα της Σοφίας (στο όνομα).
Πόσα να αντέξει ο τηλεθεατής...
P.s. Από το σημερινό στασίδι του ΑΝΤ-1 εξηγούσε στο (πολιτικο-δημοσιογράφο) συνάδελφό της από την απέναντι όχθη  Α.Λιάρο, ότι " κάθε τσικ που κάνουν τα πολεμικά μας αεροπλάνα για αναχαίτιση, κοστίζει 5.000 ευρώ" Όσα δηλαδή η Gucci τσάντα της!... 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: