ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.8.13

Ο χαμαιλέων κύριος Χρυσοχοΐδης


Για να δικαιολογηθεί που ψήφισε το μνημόνιο είπε το παροιμιώδες «δεν το είχα διαβάσει», που έχει γίνει σλόγκαν και θα τον κυνηγάει σε ολόκληρη την πολιτική του καριέρα.
Μετά, όταν παραιτήθηκε ο Παπανδρέου και προκειμένου να είναι …ασορτί με το κλίμα της εποχής, αλλά και για να δηλώσει παρών στην κούρσα της διαδοχής, απεφάνθη, με θράσος χιλίων μπαμπουίνων, ότι «ο Παπανδρέου δεν έκανε ούτε για φύλαρχος σε αποικία».
Όταν είδε ότι κι αυτή του η φράση τον χαντάκωσε, συνετάχθη με τον Βενιζέλο. Επεσκέφθη βεβαίως, αργότερα, στα κρυφά, τον Παπανδρέου στο γραφείο του στη Βουλή και του ζήτησε «συγγνώμη».
Στη συνέχεια, όταν είδε ότι ο Σαμαράς είναι ο νέος κυρίαρχος του παιχνιδιού, άρχισε κλεφτοπόλεμο στον Βενιζέλο, ενώ όλη η πολιτικοδημοσιογραφική πιάτσα άρχισε να μαθαίνει ότι …ο Χρυσοχοΐδης έχει συχνές επαφές με τον πρωθυπουργό και θα είναι από τους πρώτους που θα προσχωρήσει στο ευρωπαϊκό κόμμα-μέτωπο που θα φτιάξει ο Σαμαράς μετά το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Σαμαράς δεν έφτιαξε κόμμα, αλλά έκανε ανασχηματισμό. Και ο Χρυσοχοΐδης, δεν χρειάστηκε τον Βενιζέλο για να γίνει υπουργός επειδή είχε κλείσει μόνος του τη θέση στο υπουργικό συμβούλιο και μάλιστα δύο μήνες πριν γίνει ο ανασχηματισμός.
Τώρα, «καρφώνει» όλους τους προκατόχους του στο υπουργείο Δημοσίων Έργων, αφού όπως υποστήριξε χθες «τα έργα είχαν σταματήσει τα τελευταία 2,5 – 3 χρόνια» και ο ίδιος από τον Σεπτέμβρη θα βάλει «στο φουλ τις μηχανές».
Εμείς τι να πούμε; Μακάρι να πετύχει το παιδί. Ελπίζουμε πάντως να μην πει, κάποια στιγμή, το «ουκ εά με καθεύδειν το του Λαλιώτη τρόπαιον», γιατί ο …Δολιανίτης θα τον πάρει με τις σιδερόβεργες, με τα τόσα που του ‘χει μαζεμένα από την εποχή της αθλιότητας για την γραμματεία του ΠΑΣΟΚ.

 http://www.matrix24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: