ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.8.13

Πουλήστε τα σπίτια σας έρχονται νέοι φόροι μαμούθ από την κατοχική Κομαντατούρ!

"Χρυσάφι" θα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες το νέο φόρο ακινήτων

Υψηλότερους φόρους από κάθε άλλη χρονιά θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων το 2014, καθώς τα ποσά που θα πρέπει να εισπράξει η κυβέρνηση από τον νέο ενιαίο φόρο θα ξεπεράσουν κατά πολύ τους αρχικούς σχεδιασμούς.

Συγκεκριμένα, οι 5,6 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων θα κληθούν να πληρώσουν για το 2014 περίπου 4,15 δισ. ευρώ, μέσω του νέου ενιαίου φόρου ακινήτων, ενώ θα αυξηθούν οι τιμές στις οικοδομικές ζώνες και ο αριθμός των συντελεστών από 9, που ισχύει σήμερα, σε 33.


Ο λόγος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ότι τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών μας εικάζουν ότι οι φόροι που τελικά θα καταφέρει να εισπράξει το κράτος θα είναι πολύ λιγότεροι από το αναμενόμενο, καθώς από τα 4,15 δισ. που θα επιβληθούν σε φόρους, το κράτος προβλέπεται ότι θα εισπράξει το 70%, ενώ 1,25 δισ. θα καταστεί ληξιπρόθεσμο.

Αρχικά, υπήρχε η πρόθεση για φόρους ύψους 3,27 δισ. ευρώ όπου εκτιμούσαν ότι θα εισπράττονταν σίγουρα τα 2,7 δισ. ευρώ.

Ωστόσο, ύστερα από τις έντονες διαμαρτυρίες και τις αμφιβολίες των δανειστών, η κυβέρνηση προχώρησε σε αναθεώρηση και σε αύξηση των 33 συντελεστών που θα προσδιορίσουν τον νέο ενιαίο φόρο ακινήτων.

Υπενθυμίζεται πως στην έκθεση του ΔΝΤ για την πορεία του ελληνικού προγράμματος, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα πριν λίγες ημέρες, η τρόικα εκφράζει σαφείς αμφιβολίες και ενστάσεις για την αποδοτικότητα του νέου ενιαίου φόρου και ζητά να παραμείνει το «χαράτσι» ως έχει, αλλά και να συνεχίσει να εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ.





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: