ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.8.13

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ "ΚΑΤΑΠΙΕΙ" ΤΗΝ ΝΔ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΞΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!!!!

ΣΧΕΤΙΚΟ:Η πολιτική αλαζονεία του Σαμαρά τον εμποδίζει να δει τι θα συμβεί


 Επίθεση Σκανδαλίδη σε Σαμαρά. Πρότεινε ακόμα και αλλαγή πρωθυπουργού.

 
Kostas-Skandalidis-650x400 
Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σήμερα στον δημοσιογράφο κ. Παυλόπουλο του Ρ/Σ RealFM, ο κ. Σκανδαλίδης ήταν ιδιαίτερα οξύς εναντίον του κ. Σαμαρά. Υποστήριξε ότι δεν πρόκειται να ξαναψηφιστούν οριζόντια μέτρα και ότι θα πρέπει επιτέλους να πάψει ο κ. Σαμαράς να εκβιάζει συνεχώς τους βουλευτές ότι θα πέσει η κυβέρνηση αν δεν ψηφίσουν τα μέτρα που φέρνει. Δεν υπάρχει ανάγκη να πέσει η κυβέρνηση τόνισε, αλλά μπορεί να αλλάξει ο πρωθυπουργός.
Επίσης ο κ. Σκανδαλίδης κάλεσε τον κ. Σαμαρά να τηρήσει την υπόσχεσή του, την οποία δεν έχει τηρήσει μέχρι τώρα, ότι θα φέρει ολοκληρωμένο πρόγραμμα διακυβέρνησης και όχι να προχωρά αποσπασματικά.
Η θέση αυτή του κ. Σκανδαλίδη, η οποία έρχεται να ενισχύσει τη χθεσινή στάση της κ. Τζάκρη, εκτιμούμε πως δεν είναι μεμονωμένες κινήσεις από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ και ότι σε λίγο καιρό ο κ. Σαμαράς θα έχει τεθεί υπό πλήρη ομηρία.


Πέτρος  Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια: