ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.8.13

Πολιτικός καύσωνας τον Αύγουστο Σε πολεμική ετοιμότητα η κυβέρνηση με το βλέμμα στον Οκτώβριο. Στο τραπέζι σενάρια από Grexit μέχρι εκλογές

Πολιτικός καύσωνας τον Αύγουστο
Με το διεθνή κλοιό γύρω από τη χώρα να σφίγγει, την ύφεση να γονατίζει κοινωνία και οικονομία ο πρωθυπουργός επιχειρεί το τελεταίο sprint μέχρι τον Οκτώβριο οπότε θα κριθεί η κατάσταση της οικονομίας και η βιωσιμότητα του χρέους και της κυβέρνησης, Θέτοντας τους υπουργούς σε επιφυλακή και ανακαλώντας τις άδειες ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να περάσει το μήνυμα της εγρήγορσης, ενώ ταυτόχρονα αναζητεί διεξόδους στα σύνθελα προβλήματα που έχουν προκληθεί από την ελλιπή εφαρμογή του λάθος προγράμματος.
Οι αποφάσεις του πρωθυπουργού επιδέχονται πολλαπλών ερμηνειών καθώς απευθύνονται σε παραπάνω από ένα ακροατήρια. Στο διεθνές μέτωπο επιδεικνύει πολιτική βούληση για την εκπλήρωση των δεσμεύσεων και ενόψει της συνάντησης με τον Μπαράκ Ομπάμα επιδιώκει να είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Στο εσωτερικό ακροατήριο το σκηνικό μυρίζει -εκτός των άλλων- και εκλογές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση έχει προωθήσει προς ψήφιση πακτωλό νομοσχεδίων στα θερινά τμήματα της Βουλής, σε βαμό που θεωρείται αδύνατη η επεξεργασίας τους από τόσο μικρό αριθμό βουλευτών. Παρ όλα αυτά δεν έγινε αποδεκτή η πρόταση του Φώτη Κουβέλη για λειτουργία της Βουλής σε πλήρη σύνθεση λόγω εκτάκτων συνθηκών. Η εξέλιη αυτή δείχνει την πρόθεση του πρωθυπουργού να επιβάλλει θερινή ραστώνη για να περάσει το δυνατόν αναίμακτα νέα μέτρα.
Η προοπτική αυτή έχει όμως προκαλέσει ήδη πολλές αντιδράσεις ακόμα και στις τάξεις βουλευτών της συμπολίτευσης, με τον Κώστα Σκανδαλίδη να ανοίγει συζήτηση ακόμα και για αλλαγή πρωθυπουργού...
Το διεθνές σκηνικό
Με τους New Yοrk Times να μιλούν (ξανά) για εκτροχιασμό του προγράμματος και για απόκρυψη της αλήθειας από τους Έλληνες, τον Economist να επαναφέρει σενάρια Grexit και τα διεθνή media να στρέφουν τους προβολείς προς την Ελλάδα, το σκηνικό περιπλέκεται και οι νάρκες ενεργοποιούνται.
Παράλληλα τα συμπεράσματα της έκθεσης του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία και η παραδοχή ότι οι προβλέψεις για ανάπτυξη εδράζονται στο καλό κλίμα και τη διεθνή οικονομική συγκυρία αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει φως στο τούνελ. 
Επίσης η σαφής δήλωση του Πολ Τόμσεν ότι το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους θα εξεταστεί κατά την επόμενη επίσκεψη της τρόικας στις 29 Σεπτεμβρίου, επισημαίνοντας ότι το διοικητικό συμβούλιο του ΔΝΤ θα συζητήσει το θέμα στα μέσα Οκτωβρίου, οριοθετεί τον χρονικό ορίζοντα της προαναγγελθείσας σύγκρουσης με την Κομισιόν και δίνει στην ελληνική κυβέρνηση το περιθώριο να δράσει.
Οι δηλώσεις της αντιπροέδρου της Κομισιόν Βίβιαν Ρέντινγκ και διάλυση της τρόικας σκιαγραφούν το σκηνικό που διαμορφώνεται αποκαλύπτουν την προοπτική πόλωσης μεταξύ των δυο στρατοπέδων.
Η προσπάθεια να πέσουν οι τίνοι με αμοιβαίες υποχωρήσεις στην αξιολόγηση της Ελλάδας τον Ιούλιο με την Κομισιόν να αναγνωρίζει το χρηματοδοτικό και δημοσιονομικό κενό και το ΔΝΤ να το μεταθέτει για τον Οκτώβριο είναι μόνο μια προσωρινή ανακωχή, σε έναν εν εξελίξει πόλεμο για τη διαχείριση της κρίσης






sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: