ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.9.13

Το Ρεντίκολο Γεωργιάδης διαψεύδει τον εαυτό του προαναγγέλλοντας εισιτήριο 25 ευρώ! - VIDEO


“Μήπως με την σημερινή προαναγγελία του ο Υπουργός Υγείας παραδέχεται ότι απέτυχε τελικά στους οικονομικούς στόχους για το 2013;”
 Τον πενταπλασιασμό του εισιτηρίου στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων στα 25 ευρώ από 5, ξεκινώντας από το 2014 προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά από διαβούλευση που είχε με την τρόικα.
Οι δύο πλευρές αποφάσισαν την αύξηση της χρήσης των γενόσημων φαρμάκων στο 60% και να κλείσει η φαρμακευτική δαπάνη το 2014 στα 2 δισ. ευρώ.
Παράλληλα, συζητήθηκε και το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου ενιαίου φορέα πρωτοβάθμιας περίθαλψης.
«Τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη της περίθαλψης ανασφάλιστων πολιτών», ισχυρίστηκε ο Υπουργός Υγείας.
Σε παλαιότερη τηλεοπτική του εμφάνιση, (όχι για σκοπούς τηλεπωλήσεων) ο κ. Γεωργιάδης, είχε δηλώσει ότι το εισιτήριο θα αυξηθεί μόνο εάν αποτύχουν οι οικονομικοί στόχοι της κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας για το 2013.
Ο ίδιος μάλιστα, τότε, διαβεβαίωσε ότι οι οικονομικοί στόχοι, όχι μόνον είχαν επιτευχθεί, αλλά ότι κατάφεραν να μειώσουν «έτι περαιτέρω» το κόστος της Υγείας.
Μήπως με την σημερινή προαναγγελία του ο Υπουργός Υγείας παραδέχεται ότι απέτυχε τελικά στους οικονομικούς στόχους για το 2013;
Μήπως η αύξηση του εισιτηρίου ήταν δεδομένη για το 2014 και απλώς ο κ. Γεωργιάδης αγόραζε χρόνο και προσπαθούσε να κερδίσει, έστω και για λίγο, τις εντυπώσεις;
Δείτε το video:
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: