ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.9.13

Δημόσιο: καταργούνται σήμερα και αύριο 2.500 θέσεις – Ποιοι βγαίνουν σε διαθεσιμότητα και από που




- Ήδη έχουν υπογραφεί 1.000 καταργήσεις θέσεων από έξι υπουργεία που ανακοινώνονται σήμερα
- Αύριο η τελική απόφαση για ακόμη 1.300 ως 1.500 θέσεις εργασίας σε άλλα 5 υπουργεία
- Μέσα σε 15 ημέρες θα δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των Δημοσίων υπαλλήλων που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα
Ημέρες-φωτιά είναι η σημερινή και η αυριανή για τους δημοσίους υπαλλήλους. Σήμερα και αύριο καθορίζονται 2.300 με 2.500 θέσεις που καταργούνται σε συνολικά έντεκα υπουργεία και με τον τρόπο αυτό βγαίνουν σε διαθεσιμότητα αντίστοιχοι υπάλληλοι.
Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες 1.000 θέσεις έχουν εντοπιστεί και έχει υπογραφεί από τον Κ. Μητσοτάκη η κατάργησή τους.
Πρόκειται για 1.000 θέσεις από τα υπουργεία: Υποδομών και Μεταφορών, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Πολιτισμού, Τουρισμού,Ναυτιλίας και Αγροτικής Ανάπτυξης.
Μέχρι τα τέλη του μήνα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υπαλλήλων
Πηγές του υπουργείου αναφέρουν ότι μπορεί να υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής και αναπροσαρμογές, ωστόσο όλα δείχνουν ότι σήμερα θα ανακοινωθούν οι θέσεις που καταργούνται.
Αύριο θα συνεδριάσει το κυβερνητικό συμβούλιο και εκεί θα πέσουν οι τελικές υπογραφές από τους συναρμόδιους υπουργούς για την κατάργηση επιπλέον 1.300 με 1.500 θέσεων από ακόμη πέντε υπουργεία.
Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί με τους διοικητικούς υπαλλήλους ΑΕΙ και ΤΕΙ, όμως και στο σημείο αυτό φαίνεται ότι η διαδικασία θα προχωρήσει.
Το ποιος και από που ουσιαστικά θα το μάθουμε μέχρι τα τέλη του μήνα, με πιο πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης των ονομάτων την 27η του μήνα.
www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: