ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.9.13

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ 3,2 ΔΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ!!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ " ΣΤΑ ΟΙΚΙΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ

Νέα φορολογικά μέτρα ύψους 1,5 δισ., με το βάρος να πέφτει στα φυσικά πρόσωπα (μισθωτοί, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, ατομικές επιχειρήσεις), αλλά και δραματικές περικοπές δαπανών ύψους 2,2 δισ. στους τομείς των συντάξεων, υγείας, παιδείας και άμυνας, ενσωματώνει ο προϋπολογισμός του 2014, το προσχέδιο του οποίου κατατίθεται στη Βουλή στις 7 Οκτωβρίου.
Τα μέτρα αυτά έχουν ήδη νομοθετηθεί για να εφαρμοστούν το 2014, ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο η τρόικα να ζητήσει επιπλέον μέτρα για το επόμενο έτος.
Εν τω μεταξύ, δραματική συρρίκνωση του επιπέδου των μισθών στο σύνολο της Οικονομίας, λόγω της πολιτικής που επιβάλλει η Τρόικα, καταγράφουν τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. Ειδικότερα, το ύψος των μισθών το 2ο τρίμηνο του 2013 έχει πέσει σε επίπεδα κατώτερα του έτους 2006.
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, οι μισθοί στην Ελλάδα κατέγραψαν τις μεγαλύτερες μειώσεις σε σύγκριση με όλες τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΙΚΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: