ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.9.13

Φάλαγγα της ΧΑ στον Αρειο Πάγο: Μήνυση κατά του ΠΑΣΟΚ για τα δάνεια

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, Ελένη Ζαρούλια, Χήστος Παππάς και Παναγιώτης Ηλιόπουλος πήγαν στον Αρειο Πάγο και κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του ΠΑΣΟΚ για τα δάνεια που έχει λάβει το κόμμα. Η μήνυση είναι κατά παντός υπευθύνου για τις κρατικές επιχορηγήσεις της περιόδου 2007-2010.
Παπάς: Τα στοιχεία που καταθέσαμε θα στείλουν το ΠΑΣΟΚ φυλακή
Ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς είπε «καταθέσαμε στοιχεία που θα στείλουν το ΠΑΣΟΚ στη φυλακή» και το χαρακτήρισε διεφθαρμένο κόμμα που καταλήστεψε το λαό.
Παράλληλα πρόσθεσε πως ο φάκελος ήταν στα χέρια της Δικαιοσύνης «καταχωνιασμένος σε συρτάρια με άνωθεν εντολή». Μάλιστα κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας «Ο πρωθυπουργός καλύπτει το ΠΑΣΟΚ και το χρησιμοποιεί ως δεκανίκι για να μείνει στην εξουσία». Ο Χρήστος Παππάς ρωτήθηκε για το αν θα παραιτηθεί και η απάντησή του ήταν πως «θα κάνω το καθήκον μου».
Οι ειρωνείες Κασιδιάρη: «Ηρθαμε να παραδοθούμε»
«Καλημέρα παιδιά, ήρθαμε να παραδοθούμε» είπε ειρωνικά ο Ηλίας Κασιδιάρης μόλις είδε τους δημοσιογράφους.
Υπενθυμίζεται πως ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σε δηλώσεις του στη Βουλή είχε αναφέρςει πως η Χρυσή Αυγή θα πάει στον εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει στοιχεία βάσει των οποίων η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ αλλά και τα κόμματα της Αριστεράς. Ωστόσο είχε κάνει αναφορά για στοιχεία βάσει των οποίων τα κόμματα εμπλέκονται σε εγκληματικές πράξεις και τρομοκρατικές ενέργειες και όχι γι ατο θέμα των δανείων.

 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: