ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.9.13

Ομάδα ΔΙΑΣ; Μα το ΔΙΑ!


dias


Ο άδικος χαμός του Παύλου Φύσσα πριν λίγες ημέρες στο Κερατσίνι και τα όσα διαβάσαμε από αυτόπτες μάρτυρες για την παρουσία της αστυνομίας στο σημείο της συμπλοκής οφείλει να μας προβληματίσει.
του Στρατή Μαζίδη
Η ΔΙΑΣ ήταν στο σημείο της συμπλοκής πριν ξεκινήσουν τα επεισοδία σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό και πρέπει να μας προβληματίσει τόσο για το ρόλο της αστυνομίας όσο και για την ίδια την ομάδα καθώς υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε με σκοπό το προλαμβάνειν.
Κι όμως σύμφωνα με τους μάρτυρες κοιτούσαν ως θεατές.
Έβλεπαν τη συμπλοκή, καταλάβαιναν ότι κάτι γίνεται αλλά δεν επενέβησαν.
Είδαν να εισέρχεται αντίθετα ο Ρουπακιάς και να παρκάρει το αυτοκίνητό του κι αντί να σταματήσουν επί τόπου τον παραβάτη του ΚΟΚ γλυτώνοντας τα χειρότερα που θα ακολουθούσαν, τον άφησαν να κάνει ότι έκανε σαν κύριος συλλαμβάνοντάς τον με την ατάκα “ε όχι και μαχαίρι!”. Δηλαδή τι έπρεπε να χει;
Η αστυνομία μπορεί να ισχυρίζεται πως κατέφθασε αφού είχε γίνει το μοιραίο, αλλά η σκιά πλανάται ήδη πολύ βαριά πάνω της ύστερα από τις αντίθετες καταθέσεις των μαρτύρων που βρίσκονταν εκεί. Ένας άνθρωπος χάθηκε και μπορεί ο ρόλος της ΕΛΑΣ να περάσει αψήφιστα.
Επιπλέον υπάρχει και κάτι ακόμη που πρέπει να σταθμίσουμε. Από τις περιγραφές και όλα όσα είδαμε, οι ντουλαπάτοι, οι απέναντι, τα μεταξύ τους σκηνικά δεν ήταν κάτι το ασυνήθιστο για την περιοχή.
Πώς λοιπόν και τινί τρόπω ο εκεί διοικητής της Αστυνομίας έδρασε όλο αυτό το διάστημα ώστε να διαλύσει όλες αυτές τις ομάδες εκατέρωθεν ή έστω να τις καταστήσεις ακίνδυνες για τη δημόσια ασφάλεια;
Κάποιος μου είπε, και τι θέλεις να κάνουν με € 650,00 που παίρνουν; Το 100%;
Μα δεν έκαναν ούτε το 50%…



http://freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: