ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.9.13

ΜΙΑ ΠΟΥΤ@ΝΑ ΣΤΟΝ ΑΧΡΕΙΟ ΠΑΓΚΟ .....

Μίλα μου για κατά φαντασίαν πραξικοπήματα...
 
 
Σύμφωνα με τους 55 συμβούλους Επικρατείας, οι συμμορίες, οι ένοπλες ανατροπές της συνταγματικής τάξης, τα τανκς στη βουλή και οι συλλήψεις αντιφρονούντων είναι συμβατές με το... Σύνταγμα, την ΕΣΔΑ και τις Διεθνείς Συμβάσεις κάτω από τις συγκεκριμένες συγκυρίες, που επικρατούν στην Ελλάδα. Σε περίπτωση, δε, που υπάρχει νέα κατάλυση της δημοκρατίας, τότε το ΣτΕ... Θα κρίνει εκ νέου με τις συνθήκες και συγκυρίες, που θα επικρατούν στο χρονικό εκείνο σημείο.
Διότι η εθνική ανεξαρτησία, η εδαφική ακεραιότητα, το πολίτευμα της χώρας, και τα ανθρώπινα δικαιώματα εξαρτώνται συγκυριακά από τις συνθήκες.
 
Διότι άμα κα ελληνική "δικαιοσύνη" είσαι 100 χρόνια η επίσημη εθνική πουτάνα, πουτάνα θα μείνεις μια ζωή. Οπως με τους τούρκους, με τον Μεταξά, με τους ναζί κατακτητές, με τον Παπαδόπουλο, πάντα πουτάνα της εξουσίας, για έναν μισθό. Ακόμα κι όταν κάθεσαι στον Αχρείο Πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: