ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.9.13

Χάος στην Εθνική-Σοβαρά επεισόδια μεταξύ εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ και αντρών των ΜΑΤ


Χάος στην Εθνική-Σοβαρά επεισόδια μεταξύ εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ και αντρών των ΜΑΤ
Με δακρυγόνα προσπάθησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ να διαλύσουν την διαδήλωση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, οι οποίοι στη 13:00 το μεσημέρι προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη της εθνικής οδού δυναμώνοντας τις κινητοποιήσεις τους για το επικείμενο λουκέτο στο εργοστάσιο.
Από τα επεισόδια τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας διαδηλωτής, ενώ σε συλλήψεις απεργών προχώρησε η Αστυνομία.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι διαδηλωτές κινήθηκαν στην εθνική οδό για να κλείσουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, το αίτημά τους ωστόσο συνάντησε την άρνηση της Αστυνομίας.
Μετά από διαβουλεύσεις του Δημάρχου Λοκρών με τον Αστυνομικό Διευθυντή συμφωνήθηκε ο δρόμος να κλείσει συμβολικά μόνο για λίγα λεπτά, ωστόσο η σύγκρουση με τις δυνάμεις των ΜΑΤ δεν αποφεύχθηκε, με τους απεργούς της ΛΑΡΚΟ να δέχονται επίθεση από δακρυγόνα και αυτοί να απαντούν με πέτρες και ξύλα.
Αυτή την ώρα ένταση επικρατεί στην περιοχή, ενώ στο σημείο της συγκέντρωσης υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη που δεν επιτρέπει στους διαδηλωτές να κινηθούν πάνω στη γέφυρα του Μαρτίνου.

Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: