ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.9.13

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ Χρυσής Αυγής-ΕΛ.ΑΣ: Αποκαλύψεις, συγκαλύψεις, συσκοτίσεις

Χρυσή Αυγή-ΕΛ.ΑΣ: Αποκαλύψεις, συγκαλύψεις, συσκοτίσεις
Σύγχυση και... παρανοήσεις έχουν προκαλέσει οι αποπομπές, καρατομήσεις και "παραιτήσεις" υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ, υπό τη σκιά φημών για ανοχή και διασυνδέσεις με τη Χρυσή Αυγή και ενδεχομένως με το οργανωμένο έγκλημα. Το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί θυμίζει σε πολλά τις αιφνίδιες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, επί υπουργίας  Πάνου Μπεγλίτη, με τις φήμες τότε να οργιάζουν και να φτάνουν μέχρι την προετοιμασία πραξικοπήματος. Πάντως οι ξαφνικές μαζικές εκκαθαρίσεις στα ανώτατα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ  εν μέσω διαρροών για "θύλακες" και "σταγονίδια" της Χρυσής Αυγής δίνουν την αίσθηση  ότι πρώτη φορά υπάρχει πλέον ισχυρή πολιτική βούληση να παταχθούν έκνομες δραστηριότητες της νεοναζιστικής οργάνωσης και να κοπεί ο ομφάλιος λώρος που τη συνδέει με κρατικούς μηχανισμούς.
Του Χρήστου Φράγκου
Οι αποφάσεις του Νίκου Δένδια -που φαίνεται ότι πάρθηκαν μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις με το περιβάλλον του πρωθυπουργού και υπό την πολιτική και κυβερνητική κάλυψη του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά- προκαλούν αναταράξεις και ανησυχία σε αρκετούς, οι οποίοι εμφανίζονται πλέον ως... θιγόμενοι. Στα δημοσιογραφικά γραφεία φτάνουν σωρηδών "αποκαλύψεις" και πληροφορίες από γνωστές και... άγνωστες πηγές, στοχεύοντας να εντείνουν τη σύγχυση και να αποπροσανατολίσουν από τον διακηρυγμένο στόχο του "ξεδοντιάσματος" της Χρυσής Αυγής.
Ο πανικός αυτός αποδεικνύει με τον πλέον σαφή και αδιαμφισβήτητο τρόπο το σοκ που έχει υποστεί το σύστημα που για καιρό εκκόλαπτε το αυγό του φιδιού.
Το μυστήριο που σκεπάζει την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ εν μια νυκτί και ενώ το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει αναγορεύσει σε μείζον θέμα την αποκάλυψη και πάταξη της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής, προκαλεί εύλογα ερωτηματικά.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι το θέμα παρακολουθούν από κοντά πολλές ξένες πρεσβείες και μυστικές υπηρεσίες, καθώς από η υπόθεση φαίνεται να έχει... "ουρά" και παρακλάδια. Η εμπλοκή της ΕΥΠ, της κρατικής Ασφάλειας, της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων  της ΕΛ.ΑΣ και της υπηρεσίας πληροφοριών του στρατού σκιαγραφούν ένα ιδιατέρως εύφλεκτο σκηνικό. 
Υπ' αυτό το πρίσμα η κοινή συνάντηση των υπουργών Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης Ν. Δένδια και Χ. Αθανασίου με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας έχει ιδιαίτερο βάρος και σημειολογία. Επί πρωθυπουργίας του ο Γιώργος Παπανδρέου είχε επισκεφθεί τον Κάρολο Παπούλια συνοδευόμενος από τον τότε αρχηγό της ΕΥΠ, ενόσω οι φήμες για πραξικόπημα και παραίτηση της κυβέρνησης οργίαζαν.
Μαφία, νονοί, επιχειρηματίες και Χρυσή Αυγή
Καλά πληροφορημένες πηγές που ζήτησαν να διατηρηθεί η ανωνυμία τους αποκαλύπτουν στο Sofokleousin.gr ότι η ΕΥΠ και η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της Αστυνομίας έχουν στη διάθεσή τους υλικό που αποδεικνύει τη διασύνδεση στελεχών της Χρυσής Αυγής με νονούς της νύχτας, εμπόρους ναρκωτικών και επιχειρηματίες μεγάλου βεληνεκούς.
Από τα στοιχεία προκύπτουν διασυνδέσεις και στελεχών της ΕΛ.ΑΣ - όχι απαραίτητα των μετακινηθέντων ή παραιτηθέντων. Οι ίδιες πηγές αφήνουν να εννοηθεί ότι ίσως κάποιοι από τους καρατομηθέντες στρατηγούς της ΕΛ.ΑΣ επιδίωξαν την άμεση κάθαρση του Σώματος όσο και της επιχειρηματικής σκηνής, διατάσσοντας την αποκάλυψη και χρησιμοποίηση των στοιχείων.
Κύκλοι που γνωρίζουν καλά τις δικαστικές υποθέσεις αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες φάκελοι με υλικό προανάκρισης και δικογραφίες που διασυνδέουν αστυνομικούς με τη Χρυσή Αυγή και ιδιότυπες σχέσεις επιχειρηματιών και ισχυρών παραγόντων της εγχώριας πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής με την Χρυσή Αυγή, έφτασαν από τις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις στον Άρειο Πάγο και τις Εισαγγελικές Αρχές.
 Στοιχεία για τις υποθέσεις, αν και έγινε... προσπάθεια να "χαθούν", βρίσκονται πλέον στην κατοχή ξένων μυστικών υπηρεσιών, καθώς και δικαστικών λειτουργών οι οποίοι ετοιμάζονται να κινηθούν ασκώντας ποινικές διώξεις σε βάρος των εμπλεκομένων.
Αν σε όλα αυτά συνυπολογισθούν οι καταγγελίες -που ουδέποτε διαψεύστηκαν- για χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής από το εφοπλιστικό λόμπυ του Λονδίνου, το οποίο είχε αποτελέσει τη βάση για την ανάπτυξη του ΛΑ.Ο.Σ του Γιώργου Καρατζαφέρη, τότε διαμορφώνεται εύκολα η εικόνα της διαπλοκής οικονομικών παραγόντων με τα πλέον ακραία στοιχεία του πολιτικού συστήματος, με στόχο άλλοτε την αποσταθεροποίηση και άλλοτε την ποδηγέτηση κυβερνήσεων και πολιτικών διεργασιών.
Το χρονικό
Από χθες με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους αξιωματικοί επικεφαλής νευραλγικών υπηρεσιών, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα η έρευνα για τους χρυσαυγίτικους θυλάκους εντός της Αστυνομίας. Η απομάκρυνση των αξιωματικών αποτελεί μήνυμα προς όλους τους αστυνομικούς ότι το απόστημα εντός του Σώματος θα σπάσει.
Παράλληλα, δύο ανώτατοι αξιωματικοί οδηγήθηκαν σε υποβολή παραίτησης μετά το φιάσκο στη Χαλκίδα την περασμένη Παρασκευή, όταν οι χρυσαυγίτες παρατάσσονταν ως ετοιμοπόλεμος λόχος έξω από τα γραφεία τους και η τοπική Αστυνομία δεν... κατάλαβε τίποτα.
Στο δόγμα της μηδενικής ανοχής και προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν «θύλακοι», «σταγονίδια» που δρουν στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ, με εντολή του υπουργού άρχισε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων κατεπείγουσα ευρύτερη έρευνα για τη σχέση ΕΛ.ΑΣ - Χρυσής Αυγής.
Το φιάσκο της Χαλκίδας οδήγησε εκτός της Ελληνικής Αστυνομίας τον αντιστράτηγο - νούμερο τρία στην ιεραρχία - Γιάννη Δικόπουλο, που θεωρείτο φαβορί για τη θέση του αρχηγού στις επόμενες κρίσεις. Ο Ι. Δικόπουλος ήταν επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος. Εκτός ΕΛ.ΑΣ. μετά την αποδοχή της παραίτησής του είναι από χθες και ο υποστράτηγος Απόστολος Κασκάνης, γενικός διευθυντής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος. Και οι δύο ήταν οι προϊστάμενοι της Διεύθυνσης Ευβοίας.
Οι εξελίξεις που φέρνουν «τα πάνω κάτω» στην ΕΛ.ΑΣ. ήρθαν λίγο αργότερα, όταν ανακοινώθηκαν οι μετακινήσεις επτά ανώτατων αξιωματικών μάχιμων υπηρεσιών. Μετακινούνται:
- Ο υποστράτηγος - προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
- Ο αστυνομικός διευθυντής - διοικητής και ο αστυνομικός υποδιευθυντής - υποδιοικητής της ΕΚΑΜ.
- Ο αστυνομικός διευθυντής - προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
- Ο αστυνομικός υποδιευθυντής - προϊστάμενος του Τμήματος Οπλων και Εκρηκτικών της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
- Ο αστυνόμος - διοικητής της Ομάδας ΔΕΛΤΑ.
- Ο αστυνόμος, διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Νίκαιας. Επίσης ξηλώθηκε ο επικεφαλής της διμοιρίας των ΜΑΤ στο Κερατσίνι, τα μέλη της οποίας φέρεται - σύμφωνα με φωτογραφίες και καταγγελίες - ότι βρίσκονται δίπλα σε άτομα, τα οποία πετούν πέτρες κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της περασμένης Τετάρτης, χωρίς να παρεμποδίζονται και χωρίς να συλλαμβάνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: